Livet är underbart!

Kan man önska sig något mer?
  • Det är soligt och varmt ute med härligt fläktande vind.
  • Jag har den sötaste dottern man kan tänka sig och en underbar liten knodd i magen. :-)
  • Jag har lyckats fånga den underbaraste karl man kan ha och som snart blir min äkta man. :love:
  • Vi har urgulliga katter som delar vårt liv.
  • Jag har fått ett sommarjobb!
  • Vi har mat i magen, tak över huvudet och pengar över till annat.
Livet känns rätt fulländat just nu måste jag säga. :-D
Skitmidsommar...nästan...

Skitväder i år igen på midsommar, det regnade nästan hela tiden. Vi stannade hemma och umgicks istället för att trotsa regnet.

På fredag går Krister på semester och på söndag bär det av hem till Bollsta, sen vidare till Väja och Kramfors. Ska bli kul att träffa familjen igen, speciellt svärmor, henne har man ju inte träffat sen jul(!). Selina säger hela tiden att hon ska åka "buuss" till "oror" (buss till mormor). :-) Hon säger farmor också men jag kan inte komma på just nu vad hon säger...nåja, hon säger det iaf. :-D

Selina har sommarlov så hon är hemma med mig hela dagarna nu. Idag har vi varit på Coop och handlat. Hon ville ha "anana" och "ubba" (ananas och jordgubbar) så det köpte vi såklart. :-) När vi kom hem åt vi lunch bestående av ris och fiskbullar...jag gjorde en jättegod sås med curry. Just nu sover hon och jag njuter av min egentid.

Krister hade öppning imorse så han slutar kl. 14...yay! Vi kommer nog gå ut en sväng när han kommer hem för då kommer Selina precis ha vaknat.

På fredag flyttar vår inneboende till en egen lägenhet så det blir nog lite städning på lördag + tvätt eftersom vi åker på söndag. Sen måste vi städa i källaren också, men det får vänta till vi kommer hem igen...tänkte ta det nån regnig dag.

Men men...nu pladdrar jag bara. Ska gå ut i solen på balkongen nu och äta en glass.

Ha en bra dag!
Känner mig så naken...

...utan min förlovningsring. :-( Vi har ju lämnat in våra ringar för putsning och gravering, ska lägga till bröllopsdatumet. Vi får inte tillbaka dom förrän den 8/7, saknar min ring!

Just nu har jag lagt saltsill i blöt för att vattna ur den. Jag brukar alltid använda vanlig inläggningssill till mina inläggningar men den var helt slutsåld på Coop så jag fick ta saltsill istället. Lite mer jobb men säkert lika gott. Jag tänkte göra en citronsill och en glasmästarsill till midsommar.

Vi hoppas på fint väder på fredag så vi kan åka på Gammlia och fira. Vi har tänkt åka dit i flera år men vädret har alltid satt stopp för det...så nu vill vi ha varmt och soligt och INGET REGN!!! :)

Nu är det snart dags att hämta Selina på dagis, imorgon är sista dan där för henne, sen får hon sommarlov i 6 veckor. Krister går på semester nästa fredag, det ska bli så kul att vara hemma hela familjen i några veckor. Sen jobbar ju jag dom två sista veckorna i juli, men det är ju bra att Krister får vara hemma med Selina ensam han också. :D
De senaste veckorna i bilder

Ketchupmonster!

Vi har börjat lite smått att vänja henne vid pottan. Självklart måste man ju ha boken med sig...så gör ju pappa... :)

 

Favvoaktivitet ute är att gunga.

 

Mmmmm...glass!

 

Många spännen i håret och pappas brännbollsväst...självklart färgmatchat. :D

 

 
Nr 2 på G

Selina ska få ett litet syskon! 5 januari är det tänkt att pyret ska komma. Det betyder att jag är 10 veckor gången idag, en fjärdedel avverkad. :-D Är såååå lycklig!

Jag har haft ett par jobbiga veckor med illamående mest hela dagarna men nu har det gett med sig och jag mår knappt illa alls. Jag är inte lika trött heller.

Selina förstår inte så mycket av vårt pladder om att hon ska få ett syskon, men det kanske ändrar sig när magen börjar växa. Åh vad jag längtar efter bebismagen, jag älskade att vara "tjock" förra gången. :-P

Nu ska jag äta lunch ute på balkongen innan solen hinner dit och det blir olidligt varmt där ute.
Lathet?

Ja som ni ser har det blivit lite glest mellan blogginläggen ett tag. Jag har varit sjuk och haft en massa annat att göra. Sen är det skönt att ta en paus ifrån datorn ibland. :-)

Långhelgen har varit bra. Någorlunda bra väder...fast blåsigt. Det blåser idag också men det gör inte så mycket för det är så varmt. Jag har öppnat ett fönster i varje rum för att få lite svalka. Vi har inte gjort så mycket i helgen, mest umgåtts.

Igår fick jag ont i magen och kräktes...jag blev skitskraj att jag åkt på magsjuka, men det gick över efter några timmar så det måste ha varit nåt jag ätit.

Just nu har vi åtta bekräftade gäster till bröllopet, ska bli kul att se hur många det blir i slutändan. Vi har väl räknat på 14-15 men man vet ju aldrig. Ju fler desto roligare! :-)

Nu på torsdag ska vi ner till stan och fixa ringarna så det är gjort. Vi ska inte köpa nya vigselringar utan använda våra förlovningsringar, putsa upp dom och gravera in bröllopsdatumet i dom.

Nu ska jag dammsuga och gå ut med soporna.
Tråkigt!

Det är helmulet ute med lite regn då och då, trist...

Förkylningen håller i sig med hosta och halsont, ingen feber dock så det är ju något att glädja sig åt iaf. Mår lite bättre för var dag.

I måndags skickade jag iväg inbjudningarna till bröllopet och har redan får svar från några. Ska bli kul att se hur många som kan komma. Det blev 22 inbjudna totalt och det är bara den närmaste familjen(!). Det blir så när båda har många syskon. :)

Jag borde dammsuga men har ingen lust...får se om det blir av i eftermiddag istället.

Nu blir det långhelg iaf, Krister har tagit ledigt på fredag så vi får 5 härliga dagar tillsammans hela familjen. :D