Zzzzzzzzzz...

På förmiddan var jag rätt pigg, men sen blev det bara skit av alltihop. Jag känner mig så trött och nere att jag funderar på att gå och lägga mig redan nu. :(
 
Nåja, satsar på en bättre dag imorgon. Maken ska ta med Vida till BVC för 18 månaderskontroll, Selina följer också med vilket innebär att jag får åka och handla helt ensam...skönt! :)
 
Nu blir det sängen med en stickning. Får se hur många varv jag hinner innan jag slocknar.
 
 Helt slut...

...ja jag känner mig verkligen energilös just nu. På förmiddan tog vi med barnen till den stora nya lekparken här på Ersboda. Maria (grannen) och hennes barn följde också med så det var full fart från början till slut. Sen bjöd Maria med mig och Selina till Umeå Energis "Kraftskiva" i Klabböle där Sean Banan skulle uppträda. Det blev lekpark och hoppborg för hela slanten innan dagen avslutades med Sean Banan. Vi kom hem strax före 18 och då var det bara att skynda sig att fixa middag. Puh!
 
Imorgon blir det en slappardag tror jag...
 
Jag filmade lite...inte så lätt när man har en fyraåring på axlarna. :-P
 
 
 
 
 Lugna gatan...

Barnen är på förskolan idag, första dagen efter sommarlovet. Det gick förvånandsvärt lätt att lämna dom. Vida brydde sig inte så mycket utan började leka på en gång. Selina började ju på storbarnsavdelning idag så hon var ganska reserverad. Men hon tinade upp rätt fort hon också och hade inga problem med att jag gick.
 
Nu sitter jag här och dricker te och funderar över vad jag ska ta mig till med all denna barnfria tid. Kylskåpet behöver städas, bokhyllorna i vardagsrummet ser hemska ut och skulle verkligen behöva rensas från bråte. Dessutom skulle toaletterna behöva en omgång med skurborsten och fönstren tvättas.
 
Jag tror jag börjar med kylskåpet för det känns minst jobbigt...sen är det ju dags för lunch...och kanske en stickpaus?
 
 Ultraljud!

Igår var vi på vårt rutinultraljud. Allt såg bra ut, den lilla krabaten sprattlade på men verkade inte vilja bli fotograferad för vi fick inga riktigt bra bilder. Det gick inte heller att se om det är en pojke eller flicka för hen låg så konstigt till. Nåja, det blir ju en rejäl överaskning då när hen kommer ut. :-)
 
Beräknad nedkomst är 2 januari så vi håller tummarna för att det inte blir på nyårsafton. :P
 
Här ser man i alla fall huvudet och ryggen från sidan, ryggraden längst upp och huvudet till vänster.