Leksaker? Vem behöver det???

 Sjuk...

Jag har haft feber sen igår kväll...sjukt jobbigt. Hoppas att den ger med sig snart, blir det outhärdligt finns det ju alltid alvedon. Selina är på förskolan och Vida sover så jag ska passa på att vila jag med.
 
 Utlottning

Deltar i en utlottning hos Två stickor och en virknål, riktigt fina priser tycker jag. :-)
 
 
 Glest...

...mellan inläggen blir det nuförtiden. Nåja, man kan inte vara på topp jämt.
 
Fick lite stickat på förmiddan...slätstickning...bara 46 varv kvar innan det händer något mer intressant...men vem räknar? Kan tyvärr inte visa nån bild...det ska nämligen bli en julklapp.
 
Det blir en vegetarisk gryta idag till middag. Jag har faktisk varit duktig och hållit på två vegetariska middagar i veckan dom senaste veckorna. Det är ju bra att dra ner på köttkonsumtionen, inte bara för hälsan utan också för miljön och plånboken. :-)
 
Nu borde minstingen vakna snart, om inte så får jag väcka henne. Selina ser på Pingu och jag ska ta itu med grönsakshack. :-)
 
Trevlig lördag på er!
 
 Måste se!

The Host av Stephenie Meyer blir film...YAY! Älskade verkligen boken så längtar grymt mycket till filmen. :-)
 
 
 
 Arvet från Stonehenge av Sam Christer

Jag hittade den här boken av en slump via en recension på nätet. Där beskrevs den som en deckare i sann Dan Brown-anda (t.ex. Da Vincikoden). Jag tänkte att den här måste jag läsa! Jag älskar böcker om hemliga sällskap och mystiska religiösa koder.

I boken får vi följa Gideon Chase som kommer till Wiltshire (countyt där Stonehenge ligger) för att ta hand om arvet från sin far som begått självmord. I ett lönnrum hittar han faderns dagböcker som på senare år alla har skrivits i kod. När han dechiffrerar koden träder en bild av ett hemligt sällskap fram, ett sällskap kopplat till Stonehenge, uråldriga gudar och människooffer.
 
Vi får även följa kriminalinspektör Megan Baker som utreder Gideons fars självmord och ett mystiskt försvinnande i närheten av Stonehenge. När dottern till USA:s vicepresident blir kidnappad leder spåren till Stonehenge och samma hemliga sällskap som Gideons far var medlem i.
 
Den här boken var ibland lite för långsam för min smak och innehöll lite för mycket deckare i relation till mystiken. Klart läsvärd, storyn flyter på bra, jag bara önskar att det hade hänt lite mer och lite snabbare. Det känns som man inte riktigt lär känna huvudpersonerna tillräckligt mycket för att bry sig hur det går för dem i slutändan, vilket är lite synd. Slutsats? Bra och läsvärd bok, men lite långsam,ytlig och tunn i sin story.
 
 Äntligen helg!

Efter en vecka med sjuk dotter och sjuk make så välkomnar jag verkligen helgen. Önskar bara att maken kunde bli frisk nån gång. :-(
 
Idag har jag inte gjort nåt vettigt överhuvudtaget...men ska nog ta och sticka lite ikväll. Till middag blir det Skagenröra med bakpotatis...mums! Ska nog sätta in potatisarna i ugnen snart.
 
Ha en härlig lördag!
 
 Utlottning hos Greitzan!

Greitzan lottar ut fina barnvantar, slutdatum är 1 december om ni vill vara med. :-)
 
 
 Presentsockar!

Raggisar till min bror. Hoppas dom inte blev för små bara.
 
 
 Tro det eller ej...

...vi har blivit med diskmaskin! Mamma och hennes man var här i helgen vilket resulterade i ett spontanköp av en diskmaskin. :-) Jag har inte riktigt vant mig vid tanken att inte behöva diska för hand än.
 
Selina har åkt på ögoninflammation och har haft feber hela eftermiddan. Hoppas hon mår bättre imorgon stackarn...och att inte den lilla blir smittad. :-(
 
Jag har precis sett klar på Morden i Midsommer så nu ska jag krypa till kojs och hålla tummarna för att Selinas sömn inte påverkas negativt av att hon är sjuk.
 
 Utlottning!

Pysselfarmor lottar ut dom här ursnygga muddarna. Håller tummarna för att jag vinner!