God morgon!

Mamman var vaken före barnen idag. Kanske lite orutinerat att inte somna om men ibland är man faktiskt pigg på morgonen.

Idag blir det dammsugning. Helt otroligt vad mycket sand som dras in så här års!

Maken har after work ikväll så jag är ensam med barnen hela dagen, tro hur det ska gå? Tur att vi kan vara ute så dom får springa av sig lite.

Nepp, dags för frukost.

Ha en härlig fredag allihopa!Shoppingtur

Idag blev det en liten shopping tur till stan med grannen. Jag kom hem med bl.a. ett ugglehalsband och...gissa vad? GARN såklart! :-)
 
 
 
 
 Det spirar...

Jag tog en liten titt i rabatterna och såg till min förvåning att det redan börjat spira. I normala fall brukar det vara rätt så mycket snö den här tiden men nu är nästan alla snö borta.
 
Rabarbern har kommit upp.
 
 
Liksom löjtnanthjärtat.
 
 
Dessutom börjar lökarna jag satte i höstas också komma upp. Jag köpte mixade lökar så jag har ingen aning om vilka som kommer upp var...spännande! :-)
 
 
 Fullt ös imorgon!

Mamma och hennes man kommer imorgon eftermiddag, vilket betyder städning imorgon. Jag skulle ha gjort lite av det idag...men latmasken åt upp mig...
 
Nåja, köksbordet är i alla fall inoljat, vardagsrumsbordet får vänta till nästa vecka. Dammsugning och golvtorkning samt toastäd är väl det viktigaste, resten får vara som det är. Semlor ska bakas också. Bäst jag går och lägger mig tidigt ikväll om jag ska orka göra nåt imorgon. :-)