Destination: Mörrum!

Då var det snart dags att åka ner till syrran i Mörrum. Blir borta till nästa helg så inge bloggande förrns dess. Ha det bra allihopa!Snacka om gosig!

I förrgår somnade Selina så här...
Dan före dan...

Ja det blev lite norrländska där. :-) Imorgon eftermiddag åker vi till mum och tidigt morgonen efter ner till syrran i Mörrum! Lite resfeber har jag faktiskt men ska packa det mesta idag så morgondagen blir så lugn som möjligt.

Imorgon ska Selina på 6 mån kontroll på BVC. Mätning, vägning och två sprutor blir det. Förra gången var hon hur duktig som helst så jag tror nog att det går bra den här gången också. :-)

Nä det är väl lika bra att börja packa.Hårklippning och gullig bebis!

Tänkte visa hur mitt hår ser ut nu efter klippningen igår. Här är en förebild.


Och här är en efterbild.

Klippningen är längre fram och kortare bak. Kommer nog att ta ett tag innan jag kommer på hur jag ska styla den rätt.

Efter Selinas bad i söndags kunde jag inte låta bli att ta den här bilden. Hon ligger ju så sött inbäddad i handduken. :-)
Har man flyt eller har man flyt!

Ringde till frissan imorse och ville ha en klippningstid så fort som möjligt. Ja du kan komma kl. två idag sa hon! :-O Alltid när jag ringer så är det fullbokat flera veckor framöver så det här hör inte till det vanliga direkt. Enda dumma är att jag inte har någon barnvakt så jag måste ta Selina med mig. Pratade med brorsan men han var upptagen. :-( Men jag får väl hålla tummarna för att hon kan underhålla sig själv under tiden jag blir klippt.

Ska bli så skönt att bli av med lite hår. Det är väldigt långt nu och ser inte så bra ut. Det bli till att sätta upp det i en tofs varje dag. Tror jag ska kapa av ganska mycket, åtminstone till axellängd. Återkommer med foto på resultatet senare. :-)Kallt...brrrr

Ska definitivt ta bussen till affärn idag. Är alldeles för kallt för att gå långt med barnvagnen.

Har börjat att mentalt förbereda mig för resan ner till Mörrum om två veckor. Det är alltid kul när man väl kommer fram, men som alla vet så gillar jag inte långa resor, speciellt inte nu när man har en bebis att ta hand om också. Men jag ser fram emot att få umgås med min syster och hennes familj i en hel vecka! Ska bli extra kul att båda syskonbarnen kommer att vara där hela tiden. :-)Bilder från julen '09

Julen '09 började hos min mamma och gick via sambons pappa vidare till hans mamma.

Julbord med massor med gott hos mamma.

Selina med sin mormor.

Selina med sin morbror.

Julgranen med alla klapparna.

Julklappsutdelning. Jag var "Tomta" och min lillasyster var "Nissa". :-D

Selina hjälper till att öppna paket.

Självklart passade vi på att ta ett kort tillsammans med Selinas gammelmormor.

På juldagen åkte vi en sväng till Selinas farfar. Det är hennes farbror som är med på bilden.

Efter det bar det av till Selina farmor där hon fick sitta själv i en barnstol för första gången, det gick riktigt bra faktiskt.

Selina med sin gammelmoster.

Selina fick en jättesöt nalle i sin julstrumpa. Här med sin gammelmoster och farmor.

Farmor hjälpte Selina att öppna sina paket.

Att äta upp farmor går tydligen också bra. :-)

Puh! Många bilder blev det. Tack allihopa för att vi fick fira jul med er, vi hade jättetrevligt!
Nytt år!

Nytt år och nya möjligheter. Året som gått har varit underbart. Vi har blivit föräldrar och det har fördjupat vår relation oerhört och jag kan inte riktigt förstå att man kan älska en annan människa så mycket som jag älskar vår dotter. Hon är verkligen solskenet i mitt liv! :-D

I början av förra året fick jag prova på att jobba som en riktigt bibliotekarie i en och en halv månad. Sen följde ultraljud, enorm mage och förlossning. Underbart umgänge med familjen vid flera tillfällen. Påfrestande övergångsperiod från det gamla livet till det nya livet som förälder med alldeles för lite sömn och ett enormt ansvar att axla. Efter inkörsperioden har det dock gått som på räls och jag älskar verkligen att vara mamma! :-)

Det nya året började med nyårsfirande här hos oss med Hence, Micke och Anders, den 2:a kom även Anders flickvän hit. Ett lugnt nyår faktiskt med precis lagom med fest och Wii-spelande. :-)

Fortsatt mammaledighet för mig blir det iaf så länge jag inte hittar nåt jobb. Snart ska det börjas med smakportioner till lillan så det ska bli riktigt spännande att se hur hon reagerar på vanlig mat. Den 21:a åker vi ner till syrran med mamma och stannar där en vecka. Ska bli så kul att träffa henne, hennes nya pojkvän och syskonbarnen...längtar!

Mina förhoppningar för det här året är att jag lyckas skaffa ett jobb, att Selina får växa och må bra och att jag kommer i form till bikinisäsongen, har fortfarande graviditetskilon som ska bort. :-) Sen kanske vi kommer att ta steget och bli en riktig familj...

Hur som helst så ska jag fylla året med positiva saker och personer och ignorera dom som försöker dra ner mig i negativitetsträsket (haha...om inte det ordet finns så har jag precis uppfunnit det). :-)

God fortsättning på er allihopa!

PS
Imorgon kommer bilder från jul och nyår...så du behöver inte spricka av otålighet syrran! ;-)