Resa...

Imorgon förmiddag bär det av söderut och vi har inte packat nånting än...hmmm...blir till att sätta fart idag för jag vägrar packa allt imorgon bitti. Vi kommer hem igen 1 maj och då kommer vi ha hunnit med syrran i Mörrum, kusinen i Lund och Valborgsfirande hemma hos mamma. Undrar hur trött man kommer att vara när vi kommer hem?

Nu ska jag återgå till att skriva packningslistan...
Japp...
Skynda...skynda...

Systerdotterns sockar är klara. Jag har precis lagt upp för systersonens sockar...har tre dagar på mig...

God morgon!
Stirrig!

Alltså...man blir alldeles stirrig av att spela Bubble witch saga på Facebook, men det är ju såååå kul! :-) Varvar stickning med spel just nu, men det är nog dags för sängen snart känner jag.

Tjing!
Ovant...

Ny dator och internetuppkoppling på båda datorerna...känns lite ovant att kunna sitta ute på fejjan samtidigt som maken spelar onlinespel med sin bror. Nu väntar vi bara på ett trådlöst nätverkskort till vår stationära så vi slipper den j**la internetsladden genom halva lägenheten, det ska bli så skönt att bli av med den. :)

Idag/ikväll har vi haft spelkväll med Troll i Skäggskogen så det har varit fullt ös här under eftermiddagen. Imorgon ska vi tvätta och jag ska försöka bli klar med systerdotterns sockar. Men nu väntar sängen...
En solig fredag :)

Då var det snart helg igen då. Idag ska vi iväg på "stora affärn" och handla. Ska även hämta ut datorn...YAY! Hoppas bara att routern också kommer idag så man kan fixa internet på den nya datorn på en gång, annars blir det till att vänta till på måndag.

Imorgon ska vi ha spelkväll med vår spelförening Troll i Skäggskogen...men jag ska inte spela utan laga mat och ta hand om barnen och kanske sticka lite. Jag har stickat färdigt Antons socka och kommit halvvägs på Ilias, sen är det bara Henkes kvar. Det kommer nog inte vara några problem med att hinna för jag har ända till nästa fredag på mig.

Nästa lördag åker vi ner till mamma i Bollsta och sen på söndagen åker vi vidare ner till syrran i Mörrum. Längtar! Vi ska vara borta till 1 maj och vi kommer även att hälsa på min kusin i Lund och fira valborg hemma hos mamma.

Nu ska jag passa på att sticka lite medan Vida sover.

Ha en härlig fredag!
Levererad!

Presenten blev mycket uppskattad av min syster. Ett par riktigt tjocka raggisar. :-)

Försenat...

Skickade iväg ett mjukt paket innehållandes en försenad födelsedagspresent till min syster idag. Vad det är får ni se sen när det har kommit fram, vill ju inte förstöra överraskningen. :-)

Just nu har jag nåt pyttigt på stickorna. Ett par sockar till min 2½ månad gamla systerson. Jag har bara skaftet kvar nu, sen blir det till att sticka varsitt par sockar till hans storebror och storasyster också.

Tävlar igen

Hittade den här tävlingen där man kan vinna ett jättefint mössmönster. :-)
I spenderartagen...

Då har man blivit med dator då...en bärbar. Det blev en sån här till kampanjpris. Nu måste vi bara fixa en router så vi kan ha internet på båda datorerna här hemma.

Vad otroligt skönt det är när man har pengar undanlagda så man kan köpa sånt här kontant. Nu ska vi bara beställa en säng från Ikea också så har vi handlat nog för den här våren.

 
Det är dags...

När nu är det banne mig dags att ta sig ur trötthetskoman jag varit i sen Vida föddes och ta mig i kragen och börja träna lite. Men måste vänta till i morgon, man kan ju inte sätta igång med sånt halv elva på kvällen...hoppas motivationen finns kvar imorgon, får be maken ge mig en spark där bak så jag kommer igång. :-)

Natti!
Min lilla påskkärring!
Tävling hos Garnomera!

Jag är med och tävlar om garner hos Garnomera, var med du också vetja. :-)
Sjuuk...

Både maken och jag har åkt på nån typ av magsjuka. Maken har drabbats lite värre än mig men barnen verkar ha klarat sig iaf. Selina fick vara hemma från förskolan idag eftersom ingen av oss orkade gå dit med henne. Jag fick dessutom ringa till BVC och boka om Vidas 3-månadersvaccination som hon egentligen skulle ha fått idag. Nåja...mår bättre nu iaf så jag hoppas att jag är frisk imorgon.
Makens strumpor

Har ju glömt att lägga ut en bild på makens strumpor. Så här blev dom...lite för vida men man lär så länge man lever. :)

Helgen

I helgen har vi haft besök av makens bror och syster. Selina hade jättekul med sin faster Malin, hon fick nästan inte göra nåt annat än att leka med henne. :P Farbror Micke blev tyvärr sjuk så det blev inte så mycket lek med honom, men vi håller tummarna för att han kryar på sig snart.


Vi har en liten tummsugare till dotter iaf. Så fort hon ligger ensam så åker tummen in i munnen. :D

 
Vill ni vinna garn och lite annat?

Kolla in bloggen Yarn Madness! :-)

Det här är vad man kan vinna: