Hemma igen!

Igår kväll strax för nio kom vi hemstapplande. Jag var rejält trött, det är jobbigt att hälsa på släkten. Men jag kan inte klaga ett dugg på Selina, hon sov på bussen dit och på bussen hem...hela tiden...gud vilken snäll unge vi har. :-D

Vi han med att träffa Kristers mamma, pappa, syster och bror samt hans farmor och hennes karl, min mamma och hennes man, min bror och hans tjej, mormor samt min moster och hennes man. Puh! Många blir det...men vi hade jättekul och det är ju bra att Selina får träffa alla och att dom får träffa henne. Men det är synd att vi missade min pappa och hans fru samt min syster och hennes kille. Men det blir ju fler tillfällen.

Jag ska lägga in lite bilder från resan men det skjuter jag upp till imorgon.

Sambon slutar jobbet snart...yay! Ikväll ska jag till frissan och klippa mig så han ska vara hemma med Selina medan jag gör det. Jag ska passa på att handla också när jag ändå är på språng och inte har barnet med mig. :-)

Nej nu ska jag fundera ut vad vi ska äta i veckan så jag vet vad jag ska handla.



Resa!

Imorgonkväll bär det av till Kramfors, ska hälsa på föräldrarna. Kommer hem på söndag igen. Blir blogguppdatering och bilder på måndag. :-)

Ha en trevlig helg allihopa!



Slipa stol...puh!

Så här fint trä finns under den brungula lacken på fåtöljen...ganska stor skillnad. Ena sidan är klar, nu håller jag på med andra sidan och jag har väl kommit halvvägs på den...förhoppningsvis blir jag klar ikväll så jag kan finslipa och lacka om den imorgon.




Lite bilder

Igår var hela familjen ute och plockade svamp. Så här söt var Selina när vi hade byltat på henne lite kläder.

Skörden blev inte så imponerande men vi kom ju inte hem tomhänta iaf. Lite trattisar, fläckkantareller, granvaxingar, en citronslemskivling och en sandsopp.

Förra veckan skördade jag lite tomater från mina egna tomatplantor ute på balkongen. Det blev en överfull djuptallrik av röda läckerheter. :-)

Sen tänkte jag bjuda på lite extrabilder på Selina bara för att hon är så söt. ;-)

Sen kan ni ju roa er med att kolla på dom här korta snuttarna som jag har laddat upp. OBS! Ljudet är dåligt så ni får höja ordentligt för att höra nåt.




Allt möjligt...

I förrgår klädde jag om en fåtölj...nu ska den bara sandpappras och lackas om sen lägger jag ut lite före och efter bilder. :-)

Sen måste jag säga "tack gode gud för pampers!" Vi hade liberos blöjor tidigare men dom läckte när hon kissade...uppe i ryggen (knäppt...) så vi bytte till pampers och nu läcker det inget alls. :-D Från 3-4 klädbyten/dag till att kunna använda samma kläder flera dagar...jag är såååå lycklig! :-D

På torsdag åker vi hemöver för att hälsa på familjen. Blir farmor på torsdag-fredag, farfar på fredag, mormor och gammelmormor på lördag och förhoppningsvis morfar på söndag. Puh! Blir snabbvisiter till alla om man ska hinna på en helg...

Ska fortsätta med sandpappringen snart...men ska använda en kloss för jag har nästan börjat sanda bort mina fingeravtryck...iofs bra om jag ska ge mig in på brottets bana men gör nog ganska ont...



Mer musik

Den här låten är hur härlig som helst...tack brorsan för tipset!




Saknar...

...alla våra bilder och musiken som finns på gamla datorn. Frågade brorsan igår hur vi på smidigaste sätt för över allting till den nya datorn, så han tänkte lite och kom på en lösning. Lite tidskrävande men nu i början av nästa vecka kommer allt fixas iaf...längtar!



Snubblade...

...över den här låten...riktigt bra faktiskt. :-)




Snart helg!

När sambon kommer hem ikväll är det officiellt helg...längtar!

Har varit på Coop och handlat idag. Skönt väder ute, soligt och varmt. Skönt också att det inte blåser så mycket...de senaste dagarna har vi haft storm, spaljén ute på balkongen har nästan blåst bort ett antal gånger...fick springa ut och knyta extra många knutar på snörena som håller fast den.

Förhoppningsvis blir det en svamptur imorgon eller på söndag. Skulle behöva ta en tur ner på tygaffärn också och köpa nåt snyggt tyg att klä om fåtöljen som sambon drog hem igår...vad är det med honom och begagnade möbler egentligen??? Själv föredrar jag att köpa nytt...men det är ju bara jag det. :-)



Dator!

Brorsan har byggt en ny dator till oss. :-D Dessutom fick vi köpa hans gamla plattskärm, hur bra som helst. Skönt med en snabb dator, det gamla var ju jätteseg...

Annars så är det städning på schemat idag...om jag någonsin får dottern att sova d.v.s.



Härligt!

Jag och Selina tog en promenad i det härliga höstvädret tillsammans med min bror idag. Det var riktigt trevligt. Det är ju lätt så at man blir lite fast i lägenheten för det är ju rätt trist att gå ut ensam.

Vi har köpt ett nytt vardagsrumsbord och ett matchande hörnbord i massiv oljad ek. :-) Bild kommer så fort vi har monterat upp dem. Nu är det i stort sett bara soffan och dom mörka bokhyllorna i vardagsrummet som behöver bytas ut, sen är allt begagnat utbytt. :-D

Dottern gråter...



Balkongen

Det är otroligt vad mycket tomater som mognar nu, ska nog skörda några idag och använda till sallad.

Sen så har äntligen klockrankorna börjat blomma, eller dom började för nån vecka sen men jag är lite seg att lägga ut bilder bara. ;-) Även blomman för dagen blommar för fullt.





BVC

Idag var jag och Selina på BVC. Hon har växt så det knakar de senaste två veckorna. Förra gången vägde hon 3,2 kg och idag har hon gått upp till 3,8 kg! Hon har dessutom växt 3 cm på längden, hon är nu ca 52 cm lång. Men jag är inte förvånad, jag har själv sett att hon blivit knubbigare, hon har fått så söta valkar på låren. :-D

Igår var jag och Selina på stan i 5 timmar och shoppade. Jag var totalt självisk och köpte bara kläder till mig själv. Det blev 3 par jeans, en stor rutig skjorta, en amningsbh, en kofta och en stickad kortärmad halvpolo. Jag är helnöjd! :-)

I söndags fyllde Selina 1 månad, tänk vad tiden går fort...vi gjorde inget speciellt, vi hade tänkt plocka svamp men det var så dåligt väder så vi slappade hemma istället.