Böngrodden...

I tisdags var vi på inskrivning på MVC...det börjar kännas som om det verkligen är något på gång nu...jag längtar såååå till ultraljudet!

Jag är nu i vecka 12 och här får ni lite läsning om vad som händer i magen den här veckan.

Growing People - 12:e graviditetsveckan

Bli Mamma - 12:e graviditetsveckan

Babycenter - gravid 11 veckor



Hittat en blogg...

Jag har efter mycket om och men lyckats hitta till min gamla vän Jessikas blogg...ok "gamla" låter lite knäppt...hon är ju yngre än mig men vi var iaf oskiljaktiga under gymnasietiden. Tänkte spinna vidare lite på ett inlägg hon skrivit om just gymnasietiden och att passa in.

Jag håller på att läsa en ungdomsbok "Tio saker jag hatar med mig själv" av Randa Abdel-Fattah. Huvudpersonen i boken gör verkligen allt för att passa in, inklusive att förtrycka sig själv till den milda grad att hon blir totalt oigenkännlig. När jag tänker efter så var jag nog också så i skolan...inte så extremt kanske men man kände hela tiden att man inte dög som man var utan måste ändra på sig för att "dom coola" skulle gilla en. Gud alltså, när man ser tillbaka så här i efterhand så inser man vad oerhört puckad man var.

Idag är jag "vuxen" och "klokare" (det är vad jag intalar mig själv iaf) och gillar mig själv precis som jag är. Under årens lopp har jag kritiserats för att jag är osocial, tråkig, kontrollfreak...utseendet har väl fått sig en och annan törn också. Men vem bryr sig egentligen? Jag vet att jag är osocial och jag trivs med det. Jag skulle inte säga att jag är tråkig men många tycker det eftersom jag inte dricker eller festar regelbundet och helst inte vill vara med på olika sociala event...men då får dom väl tycka det då...själv tycker jag att jag är bra som jag är...och hälsosam! Kontrollfreak...haha...japp det är jag det. Men nån måste väl hålla koll på saker eller hur? Vad gäller utseendet så vet jag att jag inte direkt är någon bländande skönhet...men so what? Skulle alla vara hypersnygga så skulle världen vara rätt tråkig...

Nä...bry er inte om vad andra tycker...älska er själva som ni är för ni är alla perfekta och underbara på just ert speciella sätt.

Kramisar!



Första dagen...

Ja då har jag jobbat min första dag på biblioteket. Känns inte så skrämmande nu längre för det är relativt lugnt där. Ska bli roliga 6 veckor iaf...speciellt när lönen kommer. :-D

Nu har jag gått in i 11:e graviditetsveckan. Nästa tisdag ska vi till MVC på inskrivning...längtar!

Growing People - 11:e graviditetsveckan

Bli Mamma - 11:e graviditetsveckan

Babycenter - gravid 10 veckor

Jag mår inte lika illa längre vilket är en stor lättnad. Men jag är fortfarande trött och sover betydligt mer än jag brukar.

Nu ska jag gå och lägga mig för mina ögon stängs av sig själva snart...ska upp halv 7...

Godnatt!



Grattis Hendrik! (i efterskott)

Min systerson fyllde år igår, jag glömde gratta honom...mitt huvud är fyllt av jobb och en massa nytt så det är inte lätt att få fram någon vettig tanke just nu...allra minst att komma ihåg nåt...

Hur som helst...grattis gubben! Hoppas du fick en trevlig födelsedag med tårta och massor med presenter.



Kom på...

Kom på att jag inte har lagt in något info om vad som händer med "böngrodden" den här veckan...men här kommer det iaf.

Growing People - 10:e graviditetsveckan

Bli Mamma - 10:e graviditetsveckan

Babycenter - gravid 9 veckor

Jag har mått otroligt illa de senaste veckorna...mest på eftermiddagar och kvällar...inget morgonillamående här inte. Jag har också varit osedvanligt trött och hungrig och det verkar inte som om något av detta kommer att upphöra någongång snart. Men men...det visar ju att det händer något "därinne" iaf. :-)



Jobb! Jippie!!!

Jag har fått ett vikariat som bibliotekarie på Forslundagymnasiet fram till sista februari. :-D Jag börjar imorgon...ska gå bredvid den här veckan, sen börjar allvaret på måndag.

Sambon tyckte att jag skulle baka nu när jag kom hem så han slipper göra det senare...(fika till jobbet)...men jag tror jag ska lägga mig i sängen och slumra ett tag. Man blir ju så trött av den här hormonstormen som man är mitti just nu. ;-)



Ny vecka

Nu har jag gått in i nionde graviditetsveckan. Här kommer lite info:

Growing People - 9:e graviditetsveckan

Bli Mamma - 9:e graviditetsveckan

Babycenter - gravid 8 veckor

Jag pratade med min systerson idag och han förbjöd mig att få en bebis...anledningen? Jag får inte bli blandad. Jag är ju hans moster så jag är bara hans...då kan jag ju inte bli mamma för man kan tydligen inte vara mamma och moster samtidigt. Urgulligt tycker jag! :-D



Nytt år, nya problem

Bytet av internetleverantör funkade bra...eller ganska bra...det funkade inte igår men nu fungerar både internet och telefon igen.  Mitt problem nu är att jag inte har fått några inloggningsuppgifter så jag kan inte lägga upp hemsidan, den funkar än så länge på den gamla platsen men hur länge vet jag inte. Ska höra av mig till kundtjänst imorgon om inloggningsuppgifterna...vill ju ha bytet klart så fort som möjligt...

Sambon har stuckit iväg till bowlinghallen med våra gäster (hans bror och en kompis) så jag är ensam hemma ett tag. Funderar på att spela lite Sims. Igår inhandlades ett PlayStation 2...vi behövde bara en ny DVD för den gamla är trasig...men det blev alltså ett PS2. Grabbarna har suttit och spelat både igår och idag...man fick nämligen ett Buzz-spel på köpet.

Hoppas ni alla hade en trevlig nyårsafton och att ni inte är alltför bakfulla idag. :-D