Tidigt!

Nu är mattläggaren här...han kom vid 7:30...hiskeligt tidigt om ni frågar mig, men det var ju väntat. Jag hoppas allt går fort iaf.

Jag funderar på att åka in på universitetsbiblioteket idag och låna lite böcker. Ska skriva en resttenta på fredag, jag lyckades ju inte få godkänt på första tentan på företagsekonomikursen i våras, sen de två andra tentatillfällena missade jag eftersom jag hade praktik då. Men men, får väl hoppas att jag klarar den nu...annars får jag väl vänta tills kursen går igen.

Regnigt och tråkigt ute idag igen...ok det regnar faktiskt inte, men det ser ut som om det skulle kunna börja när som helst. Det blir nog buss till UB idag tror jag. Igår cyklade jag till Coop Forum i regnet...inte det roligaste direkt. Men det är ju iaf varmt ute...det här är jättebra för svampen!Nyyyya gooolv tjalalalalaa...

Vi ska få nya golv i köket och sovrummet på tisdag...äntligen! Jag längtar sååå!!!

Jag håller på att fundera på en bra inredning för sovrummet. Har köpt tyg till nya gardiner när jag var i Vänersborg. Jag skulle vilja ha lite nya tavlor...är sugen på lite erotisk konst, inget osmakligt men sensuellt. Har bland annat hittat dom här: 1, 2, mest som inspiration...ska ta en sväng runt stan någon dag och se om det finns något här som inte kostar skjortan...annars blir det nätet. Nytt överkast skulle också behövas och en sänggavel, samt hade jag tänkt mig en gardinstång uppsatt på väggen där man kan hänga överkastet på natten och lite kläder. Egentligen skulle jag vilja måla alla möbler där inne vita så allt matchar, men vi får se om det blir något med det. Sen när jag är klar med sovrummet får jag väl bara gå vidare till ett annat rum.

Idag blir det iaf jobbsökning...önska mig lycka till!Nya recensioner

Nu har jag lagt in två nya recensioner under fliken "Recensioner".

Det regnar ute...surprise! Det är bra för svampen men lite tråkigt. Jag hade tänkt åka på plantagen och se om jag hittar nån svampkorg, men i det här regnet går ju inte det, så jag får skjuta upp det på morgondagen.

Min svägerska kom förbi på en blixtvisit igårkväll. Kul...men hade varit ännu bättre om hon hade stannat ett tag. Det blev iaf lite prat och ätande innan hon for vidare. En bra sak med att hon kom var att jag tog mig i kragen och dammsög hela lägenheten...jag har tänkt göra det i flera dagar nu men hittar alltid på någon ursäkt för att inte göra det...men nu är det gjort iaf :-D

Nu ska jag äta lunch, köpte en räkmacka igår...en sån där stor baguette, men jag orkade bara med halva så nu har jag en trevlig lunch till idag också.

Ha en bra dag allihopa!Datortrubbel och hungrig :(

Igår var jag tvungen att installera om Windows på datorn. Hade fått ett sånt där irriterande adware-program som visar pop-up annonser hela tiden och det gick inte att får bort...bara att formatera om hårddisken alltså. Tur att man har allt viktigt på en annan partition så man förlorar ju iaf ingenting.

Frukost står på tur nu, håller på att hungra ihjäl...snyft...Hemma igen!

Efter en vecka av tidiga mornar är jag äntligen hemma igen. Jag har blivit väckt vid halv åttatiden varje morgon av mina gulliga syskonbarn. Det känns skönt att vara hemma och kunna sova så länge jag vill...men jag saknar dom faktiskt redan.

Just nu regnar det och åskar ute...kanske inte det smartaste att ha datorn igång men jag tror att åskan är ganska långt härifrån. Krister är på brännbolls-sm och hans lag har tagit sig till kvartsfinal...jag håller tummarna, förra året kom dom ju trea!

Planerar en tripp till mamma någon helg framöver så vi kan plocka svamp, hon sa att vi dessutom ska få kräftor...kul för jag har aldrig ätit annat än kräftstjärtar i lag...och det är inte speciellt gott tycker jag. Det ska bli intressant att se om jag gillar det.