Trött...

Känner mig riktigt trött nu...bara fem dagar kvar att jobba...

Vi har fått en ny kyl och frys med överskåp idag...jippie!!! Som jag har längtat...det finns faktiskt en stor grönsakslåda längst ner i kylen! Jag är såååå imponerad. Nu vill jag bara att den där j**la maskinisten ska få fingret ur arslet och komma hit å kolla ventilationen...det var jättevarmt i lägenheten i morse trots att det var regnigt och kallt ute...nåt fel är det definitivt.

Midsommar har ju kommit och gått. Vi var hos mamma för vi skulle hjälpa till att måla garaget. Allt gick bra och vi fick god mat som tack för hjälpen. Det kommer bilder imorgon, orkar inte fixa det just nu.

Nu ska jag fortsätta att plocka upp grejer från golvet. Bara en massa småsaker från flytten som ligger och skräpar lite här och var...suck...det tar aldrig slut!Men ta't lugnt!

Jag har ju inte varit hemma så då är det inte så lätt att blogga. Men jag ska försöka blogga ikväll. Bara sex dagar kvar att jobba nu sen har man ledigt resten av sommaren :-D Då blir det mer frekvent bloggning från min sida så nu har ni något att se fram emot. Bilder på lägenheten kommer snart, vi borde ju bli färdig med allt inom en snar framtid iaf.

Ha det!Hmmmm

Bloggtjänsten som jag använder har nyss flyttat min blogg och pga av detta ser numera förstasidan ut så här...trevliga små krumilurer istället för å ä och ö, jag är bara lite irriterad.

Haha det ser ju inte klokt ut det här :-P

(Uppdatering...det verkar funka nu iaf, vet inte vad jag gjorde men nu ser det ju normalt ut, hoppas det håller i sig.)Ny lägenhet! Äntligen!

Godmorgon allihopa!

Nu är vi flyttade och klara...nåja...en sanning med modifikation. Vi flyttade hela lördagen och på söndagen städade vi ur den nya lägenheten. Nu återstår bara den nya. Han som bodde här tidigare har knappt städat alls och eftersom vi flyttade in tidigare än ordinarie inflyttningsdatum så är inte Bostaden skyldig att fixa städning åt oss. Även den gamla hyresgästen slipper undan. Men vi ska iaf få badrummet och bakom spisen städat av en städfirma.

Annat som vi ska få fixat är ny kyl och frys, nytt badkar och badrumsskåp och nytt golv i köket och det ena sovrummet. Vissa grejer ska även bli ommålade. Men som sagt...det var ju inte städat här så jag måste väl sätta igång med fönstren snart. Annars så är det möbleringen som är kvar, men det ska vi ta itu med så fort som möjligt.

Det känns oerhört skönt att det är långhelg i helgen, då kanske man hinner få något gjort. Imorgon har vi förvaltningsdag vilket betyder att jag inte är på bibblan som vanligt utan inne i stan på olika evenemang. Det ska bli intressant.

Så fort vi har fått i ordning här så ska jag lägga ut bilder på lägenheten.

Nu ska jag äta frukost.