Redo!

Ja då var nycklarna hämtade, imorgon blir det flytt hela dagen...äntligen! Nu ska det sista packas, bäst man sätter igång. :-)
 
 



Hem vs lägenhet

Det är helt otroligt hur snabbt det går att förvandla ett hem till en helt vanlig lägenhet. Det är kalt i föntren (förutom blommorna), kalt på väggarna och inga mattor på golven. Bokhyllorna är tomma och det finns inga myskuddar i soffan. :-( Det ekar till och med när man pratar för högt...ett skal är det som är kvar nu när hemmet är nerpackat i kartonger. Jag längtar till vi får packa upp igen. :-)
 
Nu ska jag passa på att länsa svartvinbärsbusken här på baksidan. :-D
 
Förresten, besiktningen gick inge vidare, det blir dyrt det här. :-(
 
 



Inspection!!!

Då var det snart dags för besiktning av lägenheten. Känns som vi kommer att åka på omtapetsering av två rum tack vare katterna (jäkla klor!)
 
Idag ska jag tvätta kvarvarande tre fönster samt börja packa ner glas och porslin. Jag är så grymt less på att packa nu, känns som man packar och packar men det är lika mycket kvar ändå...
 
 



Packning pågår...fortfarande...

Har städat ur stora delar av skrubben idag, nu är det i stort sett bara kläder kvar där och det ska jag ta tag i imorgon. Jag våndas över att packa ur vitrinskåpet, det är så jobbigt att packa glas och porslin, men kanske lika bra att få det gjort snabbt då så slipper man ta det i sista stund.
 
Nu ska jag slappa ett tag och äta "foodis" (godis). ;-)
 
 



Ibland har man tur

Vi gick ner på Coop Forum idag och handlade och 20 min efter vi kommit hem började det ösregna...ibland har man tur. :-)
 
Idag ska det fortsättas med packandet, känns som man inte gör nåt annat nuförtiden. :-(
 
Bjuder på en bild på barnen med deras morbror.
 
 
 



Snart så...

9 dagar till vi flyttar! Iiiiihhhhh!!! Både längtar och våndas, det är ju rätt jobbigt att flytta, men vi är definitivt mer organiserade den här gången än förra så det ska nog gå bra det här. :-)
 
Det är lite jobbigt att hinna med allt man vill göra när man hela tiden ska packa grejer. Jag stickar när jag har tid men skulle även vilja gå ut på en svamptur, men det känns som om man inte riktigt har tid med det. Trött blir man också av att leva i kaoset med kartonger överallt, det ska bli såååå skönt när det är över.
 
Nu ska jag skämma bort mig med ett bad. :-D
 
 



WTF???

Jag började sticka på mina sockar igår, och eftersom jag stickar rätt hårt så började jag med stickor som var en storlek större än vad som var rekommenderat...meeeen...det blev alldeles för löst! Så jag bytte till en storlek mindre och gissa vad? Det blev för LÖST igen! Jag som alltid måste gå upp en till två storlekar på stickorna måste nu helt plötsligt gå NER två storlekar...det är nåt mysko med det här garnet...
 
Stickor 2 mm blir det...blir det för löst den här gången också så får jag helt enkelt minska maskantalet för jag har inga mindre stickor. :-( Känns som att sticka med tandpetare.
 
 



Till lilla mig :-)

Det här mumsiga nystanet ska bli ett par sockar till lilla mig...lyx! :-)
 
 
 



Källarliv...

Idag har jag städat i källaren...vi måste ju få plats med kartonger där nere. Nåja, lite har jag slängt och allt är i stort sett packat och klart där nere nu, nu blir det bara till att förpassa färdigpackade kartonger ner dit allt eftersom...mindre än två veckor kvar nu.
 
Hälften av fönstren är tvättade iaf, ska göra resten nu i veckan. Annars är väl skrubben veckans stora projekt, är nog mycket som kan slängas eller skänkas bort där.
 
Vida är förkyld stackarn...snoret bara rinner, hoppas hon kryar på sig till imorgon...och att ingen av oss andra åker på nån förkylning.
 
Nu ska jag soooova...
 
 



Brorsans födelsedagspresent...

...ett par raggsockar! Han blev jätteglad! :-D
 
För er som är intresserade heter mönstret "Simplicity" och garnet är Järbos "Raggi".
 
 
 



Ahhh...äntligen!

Har precis sett färdigt The hunger games, fick dvd:n med posten idag. :-)
 
Ja vad kan man säga? Jag tycker dom har lyckats förträffligt med att få med det viktigaste från boken, jag kan inte säga att filmen var lika bra som boken (för let's face it...det är inte ofta filmen kan mäta sig med boken), men den var bara snäppet under. Jag fick tyvärr sitta och se den själv för maken vill läsa boken innan han ser filmen...men det betyder ju bara att jag får se den igen sen när han känner sig redo. :-D
 
 
 



Åååh hej...

...åååh hå...nu ska det packas! Flyttpackning av böcker och sen allt eftersom sånt som inte används så ofta. Fönster ska tvättas till veckan...mindre än 3 veckor kvar nu till flytt! Det känns fortfarande helt overkligt att vi ska flytta till en 4:a...med egen tvättstuga (kommer inte sakna att dela med andra), uteplats, brevlåda, närmare till förskolan...två toaletter...ja det här kommer bli hur bra som helst. :-)
 
Stickar vidare på födelsedagspresenten men längtar redan efter att få starta upp nåt nytt.
 
 



Allt som vanligt...

Ja här flyter vardagen på som vanligt. Maken har jobbat sin första vecka efter semestern och Selina har varit på förskolan också. Inget speciellt som händer...
 
På stickfronten så håller jag på med en födelsedagspresent till min bror som fyller 24 år den 20:e...så jag har några dar på mig än. Bilder kommer sen när den är färdig och levererad. :-)
 
Nu väntar sängen...
 
 



Fortfarande trött...

Igår morse kom jag och Vida äntligen hem från vår Blekingeresa. Trots att vi sov i stort sett hela natten på tåget så var vi grymt trötta. Men eftersom maken började jobba igår så var det bara att bita ihop och ta en tur ner på Coop Forum med båda barnen.
 
Jag är fortfarande inte ikapp med sömnen för jag sitter och dåsar i soffan. Vida är inne på sin andra lur för idag, lär nog bli en till innan kvällen tippar jag på.
 
Nåja, Selina är på förskolan iaf, första dagen efter sommarlovet och vi ska snart gå och hämta hem henne. Sen blir det tvättstugan ikväll. Jag skulle behöva dammsuga också men det kanske man kan skjuta upp till imorgon? :-)
 
Sen ska vi ju flytta 1 september så man måste ju ta itu med allt som hör till det också...
 
Nu ska jag sortera tvätt, hämta hem Selina och sen får vi se hur mycket jag orkar göra idag...
 
 



Tuff tuff tåg...

Ja då har man åkt förbi Norrköping på väg mot sthlm...Vida börjar bli less och det är grymt varmt på tåget. Längtar tills vi är i sthlm och kan byta till nattåget...liggvagn...beräknas vara i Ume kvart över sex imorgon bitti...suck...
 
 



På resande fot

Ja då var man framme i Mörrum då efter en hel dags bilfärd. Imorgon blir det bröllop! :-)
 
Måste säga att det är helt otroligt härligt att kunna ta tåget mellan Ume och Kramfors. 1 h och 38 min tog det istället för 3 h och 20-40 min som det brukar ta med buss + att det var över 50 spänn billigare!!! Jag kommer ALDRIG åka buss självmant igen! :-)
 
Nu ska jag sova så jag inte ser ut som en ica-kasse under ögonen imorgon. :-P