På jobbet

Har öppnat biblioteket för en kvart sen...en besökare i lokalen just nu. Tänkte att jag kan ta mig tid att skicka iväg ett kort inlägg.

Just nu njuter jag av en mugg te...nåt grönt eller vitt...gott är det iaf. :-) Ska ta en tur med bokvagnen och ställa upp lite böcker i hyllorna sen, kanske städa upp lite också...hyllorna ser rätt oorganiserade ut på vissa ställen.

Ja ja...back to work!

Ha en bra dag allesammans!
Längesen...

Jag har inte ett dugg lust att blogga nuförtiden. Men, men...ett litet inlägg kan man ju kosta på sig.

Jag började jobba på sjukhusbibblan idag, ska jobba där till torsdag nästa vecka. Känns skönt att komma ut lite bland folk även fast det är lite trist att sitta inomhus när det är fint väder.

Just nu är jag dödstrött och ska gå och lägga mig så fort jag är färdig med datorn. Jag håller på att läsa en bok som jag fick gratis från Forskning & Framsteg häromdagen. "En kortfattad historik över nästan allting" heter den och är skriven av Bill Bryson. En lättfattlig bok om naturvetenskapens framväxt genom historien. Skitbra tycker jag, det är härligt att läsa något som både är roligt och informativt på samma gång.

Nu somnar jag snart. Godnatt och dröm sött!
Flyttdag!

Idag flyttar vår inneboende! Han har ju iofs inte varit här på 1½ vecka eftersom han har haft semester och varit bortrest men det ska ändå bli skönt att bara vara vi i familjen igen och bara våra grejer i lägenheten. Det har varit en intressant upplevelse att dela bostad med en till att börja med helt okänd person och det har ju gått hur bra som helst. :-)

Igår var jag till barnmorskan och tog blodprov i armen...usch! Men det gick bra den här gången, jag var inte ens i närheten av att svimma, är grymt stolt över mig själv. :-D Selina satt och höll i en liten bebisdocka hela tiden...så sött! Allt såg bra ut iaf och nu dröjer det ända till 8 september innan vi ska dit igen. Men den 4 augusti ska vi iaf på ultraljud så det är ju nåt att se fram emot. :-)

Imorgon blir det städning och tvätt för hela slanten för vi åker ju hem till Bollsta på söndag. Längtar!