Lördag!

Snön singlar ner ute...inte så kallt idag iaf. :-) Selina sover, när hon vaknar ska vi ge henne lunch och sen bär det av in till stan för lite shopping. Ska gå på bokrea och även titta på lite kläder...kanske en och annan sko också. ;-)

Melodifestivalen ikväll, tycker inte det har varit så bra låtar hittills tyvärr så vi får väl se om det jämnar ut sig ikväll.Sprutan!

Egentligen skulle Selina ta sin infuensaspruta nästa vecka, men vi fick komma idag istället. :-) Snacka om att vår unge är underbar! Hon sa inte ett pip, bara ryckte till med benet lite. Sen efteråt gav hon sköterskan ett stort leende. :-D

Det här kortet tog jag innan vi gick iväg idag.

Det här kortet tog jag imorse, hon har blivit så duktig på att sitta själv.

Här är några kort som jag har tagit i veckan...kolla speciellt in våran lilla tiger! ;-)
Ny vecka

Måndag igen. Idag ska jag och Selina på Coop och veckohandla. Sista handlingen innan löning, måste hålla nere kostnaderna rejält...får försöka hitta på nån riktigt billig mat och botanisera lite i frysen.

Igår var brorsan och hans "sambo" här på middag. Det blev köttgryta med apelsinsmak och sen semlor till efterrätt. Det var uppskattat.

Nu är det dags för frukost innan vi ska ge oss ut i svinkalltet. :-)Yay...bokrea!!!

Snart är det bokrea! En av höjdpunkterna på året om man lyckas hitta nåt bra. Jag brukar passa på att köpa kokböcker, dom är ju så dyra resten av året. Den 25:e smäller det! :-)Bra musik! :-)
Livet leker!

Jag känner mig så lycklig och upprymd idag! En härlig känsla. Kanske är det för att det snart är vår? Oavsett anledning så är jag riktigt riktigt lycklig. :-D

Imorgon ska jag till polisen och fixa ett nytt ID-kort, mitt gamla går ut den 24:e. Jag ska också ta och ringa till BVC och se om jag kan boka en tid till Selina för vaccinering mot svininfluensan.

Måste också börja fundera på vilka växter jag ska ha på balkongen i år. Börjar ju bli dags att så snart. Jag ska definitivt ha tomater iaf, även någon eller några klätterväxter till spaljèn. Kanske ska kolla runt på nätet lite...

Nu säger dottern ooohhhh oooooooohhhh! Tror det betyder att hon vill ha uppmärksamhet. :-)

Ha en bra dag allihopa!:-D
Helgen

Igår var det Alla Hjärtans Dag, som om man kunde missa det. Vi gjorde inget speciellt, vi är dåliga på att fira saker, kanske för att ingen av oss bryr oss så hårt i sånt. Jag fick iaf en ask med röda hjärtan av sambon...mums!

I lördags var vi till fd jobbarkompisar till Krister och hälsade på. Vi fick träffa deras två golden retrievers och deras son, 1 månad gammal. Gud så söt han är, så liten och späd med en mörk kalufs på huvudet. :-) Det är nästan så att man vill ha en till själv. :-D

Idag ska jag och Selina hälsa på Krister på jobbet, hans arbetskamrater vill så gärna träffa henne. Efter det ska vi gå på Coop och handla, men jag har ingen aning vad vi ska äta i veckan så jag vet inte vad vi ska handla. Kanske måste komma på det innan vi går.Inget tvivel alls längre!

Det är intressant när man ser en människas rätta färger och inte längre behöver tveka om hur det ligger till. När man själv råkar ut för vad andra tidigare berättat så vet man med säkerhet att dom hade rätt hela tiden. Tack för att du visade ditt rätta jag även för mig så att jag fick den bekräftelse jag behövde att jag valt rätt väg. :-)Mat i stora lass!

Tänkte att jag ska lägga in lite bilder på dottern när hon äter mat...och lite annat också förstås... :-)

Fick ett ovanligt kort med alla tre katterna...såååå söta!

Det är kul att Krister kan hjälpa till med matningen nu så han blir lite mer delaktig.

Mmmmm...majspuré...

Lite suddig bild men hon var så söt med gurkskivan i munnen. :-)

Mysig far-och-dotterstund.Mörrumsresan

Den som väntar på nåt gott...

Jag har varit så orkelös den senaste veckan så jag har inte orkat lägga ut bilderna från resan ner till syrran i Mörrum. Men här är dom nu iaf. :-)

Henke och Ilia tyckte iaf att det var jättekul att äntligen få träffa sin kusin. Båda är såna charmiga busfrön. :-D

Berra måste ju också få vara med på ett hörn. Han och Krister är bästa vänner.

Ibland var det många barn som ville vara i sängen.

Mum gör sånt som mormödrar ska göra...pärla med sina barnbarn.

Selina hade inga problem med allt folket. Enda svåra var att kunna sova ordentligt med allt bus och ståhej.

Mmmmm...att suga på stortån är definitivt en hit!

Syrrans kille Nicklas fick vara med på ett hörn han med.

Efter att ha följt med Henke på dagis kom Ilia hem med vinterröda kinder och ville ligga under mitt varma täcke.

Krister och Ilia sjunger.

Selina gillar verkligen sin moster. Dom hade jättekul tillsammans. :-D

Min kusin Gun-Marie skulle följa med oss hem till Bollsta så hon kom kvällen innan vi skulle åka hem.

Underbar liten solstråle i bilen på väg hemöver.
Så vackert att man nästan gråter...