Trädgårdsgöra

Idag har jag rensat i trädgården, plockat upp ettåriga växer, planterat tulpanlökar och tagit in resterande omogna tomater för "mogning" inomhus. Sopen och räfsan fick också jobba så nu ser det någorlunda snyggt ut i alla fall.
 
Det negativa är att jag har lyckats överanstränga mig så jag knappt kan gå. Damn you foglossning!
 
 Selinas tjocktröja

Så var den äntligen klar. Den svarta tjocktröjan som dottern beställt. Den blev precis som jag hade tänkt mig, lite oversize så hon kan använda den länge.Mönstret är det här och garnet är Cascade 220 superwash. Lätt och roligt mönster och ett härligt garn att sticka med. Jag måste göra en till mig själv också...och kanske en till mannen...och en till andra dottern...

Magen!

Kom på att jag inte lagt ut någon bild på magen än. Jag är gräsänka ikväll så ni får hålla tillgodo med en dålig spegelbild. Vecka 25 (24+2) just nu och bebisen sparkar på som bara den...mysigt!
 
 
Nu blir det Morden i Midsomer innan sängen väntar.
 
 
 Förra veckan

Jeez vad jag är dålig på att uppdatera bloggen...skärpning!
 
Förra veckan var mamma här och hälsade på. Det blev svampplockning och shopping varvat med promenader, lekparkslek och mys med barnen.
 
Lite bilder...
 
 
 
 Panik!

Idag försvann Selina och dom två grannbarnen spårlöst efter dom hade plockat blåbär i skogen bakom vårat hus. Gud så vi letade innan vi hittade dom. Man hinner tänka många hemska saker medan tiden tickar på och två fyraåringar och en 2,5-åring är försvunna.
 
Återfunna blev dom i alla fall efter några timmar. Dom hade "bara" gått iväg på en lekpark och kunde inte förstå varför vi varit så oroliga. Vi har återigen fått förklara att man måste säga till en vuxen innan man drar iväg och att man helst ska ha en vuxen med sig också. Det är nog inte sista gången man får påminna dom om det...
 
Nu sover knoddarna så sött i sina sängar. Imorgon kommer mormor och hälsar på ända till fredag. Längtar!