Myyyys!!!

Sitter här med en liten bebis i magen som sparkar på så det heter duga. Jag kunde till och med känna det utifrån(!). Jag är i vecka 19 nu så det verkar vara en stark en där inne om hen redan kan sparka så hårt. :-D
 
Imorgon firar jag och maken 2-årig bröllopsdag, på tisdag fyller äldsta dottern 4 år med allt vad det innebär med kalas och sånt. Nästa vecka är även makens sista semestervecka. :-(
 
Vi har i alla fall haft kanonväder i några dagar nu vilket var välbehövligt efter den här kyliga sommaren. Mamma och hennes man har varit här i helgen så barnen har haft många att leka med.
 
Nu ska jag försöka få barnen att vara tysta i sina sängar så att dom kan somna och sen ska jag bara mysa i soffan (är gräsänka ikväll).
 
Ha dé!
 
 Dagens skörd...

...en liten stekpanna blandsvamp, några kantareller och lite hjortron. :-)
 
 
 
 Sammanfattning

Den första semesterveckan försvann fort. I måndags åkte jag och maken till Stockholm medan barnen var kvar hemma med mamma och Vesa.
 
Vi var på Cosmonova och Naturhistoriska riksmuseet, Livrustkammaren och SkyView. Lite shopping och restaurangbesök blev det också, vi åt bl.a. på Gunnels Krog i Gamla stan (hemtrevlig liten restaurang med jättegod mat) och Piazza Fiore på Norrmalm (dom har riktigt goda pizzor).
 
Vi kom hem på torsdagen och sen på fredagen kom makens syster hit med sin fästman och stannade till söndag.
 
Nu har vi två dagars andrum innan maken åker ner till Uppsala för att hälsa på en kompis mellan onsdag och lördag. Barnen och jag passar då på att åka till mamma och Vesa så att vi också får vara ute på lite äventyr. Sen är det färdigrest för den här sommaren.
 
Idag hade vi tänkt cykla till 4H-gården här på Nydala och hälsa på djuren. Vi väntar bara på att Vida ska vakna. :-)
 
Här kommer lite bilder från Stockholm:
 
Hehe...
 
 
Utsikten från hotellrummet. First Hotel Reisen i Gamla stan, rekommenderas varmt. :-)
 
 
 
 
En T-Rex...
 
 
En mammut...
 
 
Det kan man kalla en STOR fågel!
 
 
Maken och undertecknad uppe i en av SkyViews gondoler.
 
 
Maken lekte lite på Livrustkammaren...