Lite bilder


Selinas klänning

Så var den klar. Men jag ska nog ta och virka en söt blomma att fästa på den så den blir lite roligare. Den blev lite stor, men hellre det är för liten. :-)

Total apati...

Usch jag hatar såna här dagar. Känns som jag går på autopilot och knappt kan ta mig upp ur soffan för att göra annat än ta hand om barnen, har dessutom haft huvudvärk hela dagen. Hoppas på en bättre dag imorgon. :-(

Tävling!


Jag är med i utlottning av garn och knappar från Garn och Textilhuset!
www.garnotextilhuset.se
Utlottningen är öppen t.o.m. 10/-12. Var med du också!

Mumsigt garnbyte

Jag har anmält mig till ett nytt garnbyte hos Stickamera, "Garn & choklad". Ska bli spännande!

The Hunger Games av Suzanne Collins

 

I en dystopisk framtid, i det som tidigare var nordamerika, ligger nationen Panem som består av huvudstaden och 12 omkringliggande distrikt. För att hålla distrikten i schack och visa dem att de endast existerar för att tjäna huvudstaden och att dem när som helst kan bli utplånade om de gör uppror anordnas varje år Hungerspelen där en pojke och en flicka mellan 12 och 18 år från varje distrikt stängs in i en arena och i direktsänd TV kämpar mot inte bara de faror som lurar där, utan också mot varandra. För bara EN kan vinna Hungerspelen, alla andra måste dö. När Katniss Everdeens yngre syster blir uttagen till spelen anmäler hon sig frivillig att ta hennes plats.

Det här är sträckläsning på hög nivå. Det var otroligt svårt att lägga ifrån sig boken. Jag älskade den! Den är full av nagelbitande spänning, kärlek och orättvisor som gör att man blir mörkrädd. Klart en fullpoängare som jag varmt rekommenderar. Nu återstår bara att läsa de två andra böckerna i serien (och att se filmen såklart)...kan inte vänta!

Kvällsmys...

Sitter och stickar på en klänning till Selina samtidigt som jag tittar på Kniven mot strupen på 3:an. Efter programmet blir det läsning i sängen...sista rycket på The Hunger Games...iiiihhhhh...vill inte att den ska ta slut, tur att det är en trilogi så jag har två böcker till att läsa sen. :-)

Farligt farligt...

Alltså...det är inte bra att hitta en för bra och spännande bok. Jag läser The Hunger Games av Suzanne Collins och kunde inte lägga ifrån mig boken igår kväll, tittade på klockan vid 01:40 och bestämde mig att nu får det vara nog...man vill ju kunna fungera dagen efter också. Problemet var bara att boken är så spännande så min hjärna kunde inte sluta bearbeta det jag just läst. Det gick minst en halvtimme till innan jag till slut lyckades somna. Känner mig lite dåsig idag...undra varför... ;-)

Lillstrumpan blir 5 månader idag!
Woohooooooo!!!!!!

Vi fick lägenheten! Första september blir det flytt. :-D

Restgarnsväskan och raggisar

Kom på att jag har glömt att lägga ut en bild på min fina väska som jag har stickat av restgarner. Den tjänstgör som stickväska där jag förvarar mina pågående projekt.


Jag har även stickat klart ett par raggisar i herrstorlek.Väntan...

Sitter och väntar på besked om vi fått lägenheten eller inte (har blivit erbjudna en 4:a, bottenplan), ligger fortfarande 2:a i kön och sista svarsdatum var igår. Jag hatar att vänta!

Det är härligt väder ute idag så det blir nog till att stanna vid varje lekpark på vägen hem från dagis med Selina...är "bara" fem stycken...

Imorgon ska vi montera den sista IKEA-möbeln...en stor Billybokhylla. Hoppas på fint väder också så vi kan gå ut...det är ju så roligt när hela familjen är med. :-)

Nu är det lunch och sen en prommis till dagis.

Selinas favoritfilm just nu...blir en visning om dagen.
Garnbyte!

Jag har fått paket! Otroligt kul att få garn och en mugg från en total främling. Otroligt snyggt garn och en jättegullig mugg som Selina paxade på en gång. Tack snälla Ulrika från Hökmark! :-)


Jag skickade iväg ett paket med mugg och garn till Vilhelmina idag...självklart glömde jag bort att fota innehållet men det var iaf en stor mugg med tulpaner på och fyra nystan M&K Eco Babyull (två vita och två gröna).

Vi har monterat vår nya säng från IKEA ikväll så det ska bli extra skönt att gå och lägga sig senare. Imorgon har vi spelkväll med TiS, sista innan sommaruppehållet. Vi hade funderat på att grilla med det ska ju regna imorgon så det blir inget av det. :-(

Nä...dags att sussa så man orkar kliva upp imorgon.