Äntligen!

Imorgon bitti bär det av med flyg till huvudstaden. Då blir vi barnfria till torsdag eftermiddag. :-)
 
 
 Ingen bortförklaring jag lovar!

Sååå...Selina och jag spelade fiskespelet. Gissa vilken sida som tillhör mig...
 
 
...japp...jag fick EN fisk! Men det var bara för att Vida satt i mitt knä och satte tillbaka mina fiskar i spelet hela tiden...hon och Selina hade definitivt ett välplanerat samarbete.
 
 Nyhet!

Nu kan jag äntligen dela med mig av en underbar nyhet! Många vet ju redan men nu kan jag officiellt berätta att vi ska bli föräldrar igen. Nummer tre är beräknad till slutet av december. :-)
 
Jag är i vecka 13 nu och mitt illamående har äntligen börjat avta. Usch så dåligt jag har mått i vår, två månader med illamående hela dagarna, nu är det bara lite på kvällarna. Nu håller jag tummarna för att jag snart kommer kunna äta grillad mat igen, hittills har det fått mig att må jätteilla. :-(
 
 
 Regn!

Ja har ni hört?! Det regnar faktiskt! Gräsmattan började få en sån där högsommarkänsla med brunt gräs, men nu kanske den blir grön igen. :-)
 
Jag ska snart hämta barnen på förskolan men just nu tar jag det bara lugnt, lyssnar på lite musik och äter lunch. Jag har faktiskt dammsugit idag, skakat mattorna och rivit ur sängkläderna och tvättat dom. Jag måste ge mig själv en klapp på axeln för nu har jag faktiskt varit duktig. :-)
 
Fortsätter regnandet blir det nog en inne-eftermiddag idag, men det gör inget för vi har varit ute hela dagarna dom senaste veckorna.
 
Ha en bra onsdag!
 
 Bokat och klart!

Då var flyg och hotell bokat till våran 2 år försenade bröllopsresa. Vi ska åka på en "kulturresa" till huvudstaden så vi har bokat hotell via Stockholmpaketet, då ingår inträde till de flesta muséer och gratis lokaltrafik. :-)
 
Första veckan i juli bär det av och vi ska bo på First Hotel Reisen som ligger i Gamla stan. Vi blir borta måndag till torsdag och som tur är har mamma tid att vara barnvakt. :-) Det ska bli härligt att bara vara vi två för en gångs skull. Vi har inte åkt iväg någonstans ensamma sen Selina kom för snart 4 år sedan. Nu återstår ju bara att bestämma vilka muséer vi vill besöka...har ni några tips?
 
 Brännbollshelg!

I helgen var vi på Brännbollsyran för att se när makens lag Hjärnsläpp spelade. Dom tog sig lätt vidare från gruppspelet men åkte ut i första utslagsmatchen. :-( Fint väder hade vi i alla fall medan vi var där.
 
Här kommer lite bilder...
 

 
Inte så lätt att ta in-action-bilder...
 
 
Mordor is coming!!! Ja, eller det kändes i alla fall så när dom mörka molnen kom inrullande på lördagseftermiddan. Men det var skönt att få lite regn, det har inte regnat på flera veckor.