Böcker

Jag har lagt upp tre nya bokrecensioner under "Recensioner" så skynda er att läsa!

Sambon åkte till Uppsala imorse...snyft...så idag ska jag, förutom att åka och handla, bara lata mig och njuta av ensamheten innan den börjar bli jobbig.

Nu är det dags för frukost...Helg och lov

Ja då har man jobbat sin sista dag på Forslunda. Lite blandade känslor...det känns härligt att få vara ledig men tråkigt att inte jobba där nåt mer. Jag hoppas dom behöver vikarie fler gånger. :-)

Jag fick blommor av chefen och det var Lurre inte sen att kolla in som ni kan se (lite dåligt ljus på bilden...inte så lätt att fota i motljus). Underbart lila och vita tulpaner från Forslundas egen trädgård.


Har märkt att jag inte har haft bilder i mina inlägg på ett bra tag nu...det måste ju genast rådas bot på...men blir lite svårt för sambon tar med sig kameran ner till Uppsala imorgon, men efter det så...Sista veckan

En vecka kvar till arbetslösheten. Det är svinkallt i biblioteket idag...i förmiddags satt jag med jackan på.

Sambon tog kort på min mage igår...jag tror på honom nu, den har blivit större. Jag vet inte riktigt om jag ska lägga ut magbilder här på bloggen. Ni kanske inte vill se halvnakna bilder på mig. Ska fundera på det och konsultera älsklingen så jag vet vad han tycker. Annars kan det ju vara kul att se hur magen växer månad för månad.

Jag har inga direkta planer den här veckan förutom att jobba. Sambon åker ner till Uppsala på lördag och jag ska försöka städa lite när han är borta...och sova!

Kan ju lika gärna ta böngroddsinfot här också. Jag är nu i vecka 16...gud vad tiden går fort!

Growing People - 16:e graviditetsveckan

Bli Mamma - 16:e graviditetsveckan

Babycenter - gravid 15 veckorMVC-besöket

Imorse var vi hos barnmorskan för andra gången. Hon kollade blodtrycket, vilket var lite lågt men helt inom den normala skalan. Mitt blodsocker var bra, likaså mitt järnvärde, även om det var lite lågt det med.

Det hemska blodprovet gick bra tillslut. Hon försökte först i ena armen men det kärlet drog ihop sig så hon fick inte tillräckligt med blod. Jag höll på att svimma för det kändes riktigt konstigt när kärlet drog ihop sig...det ilade ända ner till handleden. Men sen provade hon med andra armen och då gick det hur bra som helst...jag kände ingenting. Men jag var lite medtagen efteråt.

Jag fick också läma urinprov och där såg också allt bra ut. Sen frågade hon om vi ville försöka höra bebisens hjärtljud...JAAAAAAAAAA sa vi då. :-D Hon lyckades pejla in på hjärtljuden och hon sa att det lät bra. Det kändes riktigt konstigt att höra en annan människas hjärta slå inne i mig, men nu känns graviditeten mer verklig, sambon blev riktigt rörd av det hela.

Nästa besök blir till sjukhuset för att göra ett ultraljud den 17 mars så det är några veckor dit, men jag längtar så kopiöst! Nu när man har hört bebisen vill man ju se den också. :-) Vi ska definitivt be om en bild så jag kan lägga ut den här sen.

Nu ska jag fortsätta jobba.Lilla böngrodden

Ja då var man inne i vecka 15 då. Det här händer den här veckan.

Growing People - 15:e graviditetsveckan

Bli Mamma - 15:e graviditetsveckan

Babycenter - gravid 14 veckor

På torsdag ska vi till MVC för provtagning...längtar!Eftermiddagsfika!

Fika och fika...bara ett äpple, men jag passar på att lata mig lite nu på rasten. Slutar fyra idag och sambon har stängning så han kommer inte hem förrän vid sex. Både igår och idag har jag ävlats med att försöka städa upp i bibblan. Jag är inte riktigt klar än men hyllorna börjar se betydligt mindre stökiga ut. Jag tycker ju om att organisera och snygga till så jag har haft riktigt roligt. :-D

Imorgon är det fredag och jag slutar klockan ett. Vet inte riktigt vad jag ska göra efter jobbet då...kanske bara åker hem och sover lite. Sambon ska äta middag med några jobbarkompisar så jag blir ensam hela kvällen. Men han har lovat att gottgöra mig för det på lördag...då är det ju Alla hjärtans dag så vi ska äta god middag med efterrätt och ha en riktig myskväll.

På tal om Alla hjärtans dag så var jag på Coop Forum i går och letade såna där goda geléhjärtan...men dom hade inga!!! Bara dom där Golden heart med både hjärtan och choklad, men jag vill ju ha orginalet. Ska kolla i stan idag, måste ändå köpa kattmat och knäckebröd.

Nä nu är rasten snart slut...tillbaka till arbetet!Magen!

Börjar bli lite less nu på att magen inte syns än...vill ju att alla ska kunna se att jag väntar barn. :-D Nåja...här kommer iaf lite information om vad som händer med bebisen den här veckan.

Growing People - 14:e graviditetsveckan

Bli Mamma - 14:e graviditetsveckan

Babycenter - gravid 13 veckor

Nästa vecka på torsdag ska vi till MVC igen för att ta prover och sånt...usch...blodprov! Sen har vi inget inbokat förrän i mitten på mars när vi ska på ultraljud.Flytten klar!

Ja nu har jag äntligen flyttat hemsidan till dess nya ställe. Jag hade ju hoppats på att få det gjort strax efter nyår men saker har strulat så det har tagit lite tid. Men nu funkar det...hoppas jag.

Min nya adress är: http://detnorrlandskaljuset.webb.se/

Uppdatera era bokmärken!!! Är det något som ser konstigt ut eller inte fungerar (t.ex. brutna länkar och sånt) så får ni gärna meddela mig så jag kan åtgärda det.

Nu ska jag äta kvällsmat och sova.

Godnatt på er!Allt möjligt

Jag har kommit lite ur fas med graviditetsuppdateringarna känner jag. Jag hade ju tänkt att uppdatera varje måndag men jag glömmer hela tiden bort det...vilket min syster påpekar OFTA.

Just nu sitter jag på jobbet och BORDE inte blogga, men det är lugnt här så jag passar på. Har långdag idag till fyra och känner mig redan utpumpad...kommer bli en bra dag det här. ;-)

Nåja...nog gnällt från min sida. Jag är nu i vecka 13 (har gått in i andra trimestern...yay...bara två tredjedelar kvar!) och här får ni lite info om vad som händer med bebisen den här veckan.

Growing People - 13:e graviditetsveckan

Bli Mamma - 13:e graviditetsveckan

Babycenter - gravid 12 veckor