"De vassa tändernas skog" av Carrie Ryan

Mary bor i en liten isolerad by omgiven av ett högt metallstängsel. På andra sidan stängslet finns De vassa tändernas skog där de oheliga hela tiden rör sig i sin jakt efter mer människokött att infektera. Det är bara stängslet som skyddar byn från en säker undergång. I generationer har byborna levt med detta ständiga hot och har lärt sig att man endast kan överleva genom att göra sin plikt och följa systerskapets order.

Men Mary kan inte låta bli att drömma om vad som finns bortom skogen, om havet som hon bara har sett på en bild men som hon har fantiserat om sen hon var liten.

En dag förändras allt, de oheliga bryter igenom stängslet och Mary tvingas fly tillsammans med de få som har överlevt. Nu börjar kampen för överlevnad.

Åh den här boken är så spännande att det är otroligt att jag ens kunde lägga ifrån mig den. Kärlek, sorg, skräck och hopp blandas på ett mästerligt sätt och man kan inte låta bli att svepas med.

Boken får 5 av 5 av mig och ett stort plus i kanten för att det är första boken i en tänkt trilogi. Längtar redan efter bok nr 2!Bok: De vassa tändernas skog
Författare: Carrie Ryan
Utgivningsår: 2011

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback