"The host" av Stephenie Meyer

Jorden har invaderats av utomjordingar som kallar sig själva för "Souls". Dom tar över människornas sinne ("mind") och kan då använda deras kroppar som sina egna. Största delen av mänskligheten har redan gått förlorad men det finns dom som fortfarande kämpar emot. När Wanderer flyttar in i sin nya kropp så vägrar Melanie Stryder, kroppens förra ägare att ge sig av. Melanie fyller Wanderers sinne med bilder av mannen hon älskar, Jared, som fortfarande är mänsklig. Wanderer kan inte stå emot sin kropp som längtar efter att träffa Jared igen. Hon bestämmer sig för att försöka hitta honom igen med hjälp av Melanie.

Åh vad ska man säga om den här boken. Den är bara så jävla bra! Halsbrytande spänning och glödande romantik berättat med Stephenie Meyers underbara språk. Jag älskar den här boken, det gjorde nästan ont när den var slut...jag vill läsa mer!

Den får definitivt 5 av 5 och jag rekommenderar den även till dom som i vanliga fall inte gillar science fiction. Man tänker inte ens på att det är en science fiction-roman när man läser den.

Bok: The host (finns som svensk översättning och heter då "Genom dina ögon")
Författare: Stephenie Meyer
Utgivningsår: 2009

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback