Hankar mig fram

Kommer på mig själv med att sitta och gråta lite då och då, tårarna bara kommer utan att jag märker det. Det är nog först nu det börjar sjunka in att mormor inte finns bland oss längre.

Igår jobbade jag på sjukhusbibblan, kändes bra.

Läste något på min pappas blogg idag som jag inte tyckte var passande. Låt oss sörja ifred! Vi klarar oss bättre utan din kritik och dina pekpinnar!




Kommentarer
Gun-Marie

Kan bara säga efter att ha varit inne och läst vad Pelle har skrivit att nu har han gått över gränsen. Hur kan han, som inte alltid var så vänligt inställd till vår mormor, vräka ur sej så mycket skit. När fan blir gammal blir han religiös brukar man säga.

Jag håller med dej. Vi har inte brytt oss mindre eller älskat vår mormor mindre bara för att vi inte har ringt stup i kvarten. Hon har vetat om att vi tycker om henne ändå. Och vi normala människor behöver inte dömma andra i sådana hör frågor.

Vi gråter och skulle behöva kramas eller hur?

Gun-Marie

2011-02-16 @ 18:02:24
Pelle

Men Gun-Marie, nu har du väl ändå hittat på lite. När någonsin sade jag ett ont ord om Greta? Ljug inte på mig. Vadå vräka ur sig skit? Vad menar du med det? Kan du inte läsa vad som står där? Jag har inte pekat ut någon överhuvudtaget och har jag det så är även jag inkluderad i det. Ge dig på de som skriver riktig skit istället, ljuger om incest och annat dynga öppet här på nätet men utan att tillåta kommentarer till dessa osmakliga påhopp. Varför går du inte in och säger ifrån öppet när de skriver om sådant, vågar du inte eller vad? Jag har inte sagt något om att inte "ni" älskade er mormor, var ser du det? I vilken mening? Ni behöver inte ta åt er av något i det jag skrev, det var en tanke över alla gamla människor som tyvärr inte har några som tittar till sig dagligen eller ringer. Var det en öm tå som kom ivägen? Isåfall är det väl för sent att fundera på det nu. Jag kommer att citera dig på vår blogg, hela din kommentar, samt mitt svar för som vanligt så läggs den väl inte ut här. Här är ju försvar bannlyst.

Gun-Marie



Pelle du är patetisk. Skaffa dej ett liv

2011-02-16 @ 21:28:22
Monita

Håller med dig kusin, kramar och omtanke kan man inte få för mycket av i en stund som denna.

2011-02-17 @ 09:30:22
Pelle

Att du Gun-Marie undviker att svara på frågorna gör ju att din kommentar faller i trovärdighet, bara trams som så mycket annat här. Om du gett dig tid att läsa allt jag skrivit om Greta så skulle du inte sitta och gnälla som du nu gör. Patetisk..... det är ju det som du står för, du vet ju att allt är sant som jag skrev men tydligen så ömmar det nu i efterhand. Inte min mening att du eller någon annan skulle känna skuld för något, jag gör det själv men det är ju mitt problem. Pekar inte ut någon alls utan er tolkning bara. Ni bortser från att jag lägger lika mycket på mig själv i detta, ni är bara så rädda att erkänna att ni funkar som många andra i Sverige, bry er bara när ni vill något, sen om det går 10 år,,,,,ingen betydelse. DET är patetiskt och absolut inget liv att skryta med, tyvärr Gun-Marie, jag har/hade nog högre tankar om dig. Jag har ett liv.... ett bra sådant med människor runt mig som bryr sig, oftast dagligen :-)) och jag är bara 56 år...... Känns skönt inför framtiden.

Sandra

Snälla mamma, hetsa inte upp dig över honom, det är han inte värd. VI vet ju vad vi tycker och hur det har varit, det har ju inte han en susning om. Det är inte lönt att slösa energi på sånt tjafs utan bara att lägga ner och skaka på huvudet!

Monita: Jag gillar dig blogg starkt, och det är himla trevligt med en massa kort på den lilla sötnosen. :)

2011-02-17 @ 19:42:10
Monita

Vad kul att du gillar min blogg Sandra. :) Med en så spridd familj är det ju ett bra sätt att visa vad som händer i livet mellan gångerna man träffas eller hörs.

2011-02-17 @ 22:24:14
Mum

Jag håller med dig

2011-02-20 @ 21:00:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback