Facebook

Ingen community borde ha så stor makt att om en sak inte finns där så finns den inte, men tyvärr råkar det vara så. Det är inte bara lite skrämmande!
Kommentarer
Sofie

Jag vet varför en viss person säger att jag inte har grattat Emil iaf.. det är för att denne person har blockat mig på FB och därigenom kan denne person inte se vad jag har skrivit. Det är så skönt när man kan bevisa att en person som älskar att ljuga, men som tror att denne aldrig blir påkommen med lögnen, har ljugit :)

Det enda jag behöver göra för att bevisa det är att scrolla ner på min FB så ser jag vad jag själv skrev till Emil på torsdagen, alltså en hel dag innan han tog studenten. Sen har jag ju sms:et jag skickade till honom oxå sparat :)

2010-06-13 @ 20:01:50 | http://santasturn.bloggsida.se
Pelle och Bettan

Vilken lögn av dig Sofie, min Bettans facebook, där blokerar jag ingen. Totalt skitsnack av dig, du blockerade oss på FB när vi kommenterade i din blogg under "Betydde vår vänskap inte mer än så?" Där du Sofie tog bort mina kommentarer och la dit dina egna ord, väl dokumenterat i väntan på. Både du och Monita tog bort vänskap.

Citat från mina kommentarer i omnnämda inlägg som du förvrängde med egna ord:

69. stod följade: ” 67. Bettan Says:

Januari 8th, 2010 at 19:02

Till ER vi bett följa denna blogg!

..och så resulterade det i att Monita tog bort oss som vän på facebook och la sig osynlig…//Bettan” slut citatOch

76. stod följande:

Citat ””68. Bettan Says:

Januari 9th, 2010 at 09:57

SOFIE

Var tog mitt inlägg med detta vägen?

Citat”

67. Bettan Says:

Januari 8th, 2010 at 19:02

Till ER vi bett följa denna blogg!

..och så resulterade det i att Monita tog bort oss som vän på facebook och la sig osynlig…//Bettan

”” slut citat

….Och du tog ju också bort oss som vän och la dig osynlig, på facebook …// Bettan slut citat.Men Monita lade sig synlig igen. Kolla dina inställningar innan du kritiserar folk, återigen en lögn från dig Sofie, när ska du sluta ljuga.//Pelle och BettanMonita

Håll på sanningen syster och låt inga lögnbesatta pessimister dra ner dig. Du vet bättre än någon annan vad som är sant eller inte av vad du gör och säger och det kan ingen ta ifrån dig. Vill folk leva i det förflutna så låt dom göra det då. Vill dom bara se det negativa så låt dom göra det, det är deras förlust, inte våran. :-)Intressant dock att det bara kommenteras om negativa saker från vissa. Allt positivt om barnbarn och händelser i livet ignoreras medan små misstag från vår sida, missförstånd och regelrätta felaktigheter från deras sida blåses upp till löjlig storlek, dokumenteras och samlas in som ett monument för deras egen negativitet.Att man orkar!(Och JA, jag modererar, vilket hälften av alla privata bloggar som jag läser gör, inget konstigt med det. Personliga påhopp, fult språk och reklam har ingen plats på min blogg!)

2010-06-13 @ 22:18:03
Monita (moderator)

En kommentar från Pelle och Bettan har tagits bort pga av att kommentaren innehöll personligt påhopp. (Gå in på deras blogg http://pellebettan-livslycka.blogspot.com/ om ni vill läsa den för dom lägger säkert ut den där.)

2010-06-13 @ 22:21:52
Pelle

Äntligen så visar du upp din rätta sida Monita. Du lägger inte in en kommentar just p.g.a. den visar på det förljugna ni håller på med. Du kan väl ändå inte anse att det du och din syster skriver själva ska vara något som du som moderator ska ta bort som personligt påhopp...hahaha, nu förlöjligar ju du dig själv ännu mer. Självklart så lägger vi ut vår kommentar för allmän beskådning på vår blogg, allt annat vore ju att undergräva sanningen. Fortfarande är det så att Bettan har inte blockerat eller tagit bort någon på FB utan det är ni själva som fixat allt där. Håll dig till sanningen Monita.

Monita

Varken jag eller min syster har gjort något personligt påhopp varken i inlägget eller i kommentaren. Vi skriver inte ut några namn eller vem det handlar om. Jag har inte sagt något om huruvida E har blockerat någon eller inte så jag har hållit mig till sanningen. Jag har alltid visat upp min rätta sida. Jag står för den jag är och försöker inte ändra mig bara för att några få verkar tycka att jag inte är "normal". Jag är stolt över den jag är och att jag står för det jag tror på och det kan du aldrig ta ifrån mig hur mycket du än försöker bryta ner mig. I mina ögon är det du som förlöjligar dig själv genom att ogilla att vi skriver om andra på våra bloggar (trots att vi sällan skriver ut vem det handlar om) medan du själv tydligen får hänga ut vem som helst utan att det för den skull är fel.

2010-06-14 @ 07:28:04
pappa

Du har visst gjort personliga påhopp. Bara för att du inte skriver ut ett namn så är det ingenting som säger att inte människor exakt vet vem du skriver om. Det är lika illa det. Om du skriver farbror så är det väl självklart att det gäller någon av mina bröder och då är alla anklagade av dig. Det S påstått om min fru som är direkt personligt påhopp det stödjer du PERSONLIGEN (se ovan) du tog bort fakta genom att inte ta in kommentaren, den visade på sanningen att S plockat bort vår kommentar och lagt in egna ord istället. Men ändringen sparar vi till det som komma ska. Förtalet från S mot NH stödjer du ju också, så lågt av S att göra sådant samt hejas på av sina ryggdunkare därnere visar ju bara på hur lågt vissa kan sjunka för att nå sitt syfte. Slut lyft dig själv till höjder du aldrig kommer att vara i närheten av. Jag är rak när jag säger att du ljuger om blockeringen för du vet själv att du blockat oss. Och hur du kan vara stolt över det är svårt att förstå och jag försöker inte bryta ner någon, vill bara visa på att det ni säger inte alltid är det ni står för utan ett spel för galleriet att det ska se bra ut i andras ögon. Nej du har inte sagt det själv om blockering men du personligen håller med S i hennes lögn, det är samma sak som att säga det själv. Fortfarande så är läget så att vi har inga blockeringar på FB så lögnen är total, vi har heller inga blockeringar vad gäller kommentarer så vi är helt öppna om man jämför med er. Så fundera lite på vem som förlöjligar sig. Ni behöver inte skriva ut namn när det är mig ni kommenterar, jag vet ju vem som avses. Kolla vad som skrivs hos dig så ser du att namn är överflödiga för det framgår tydligt i din text vem eller vilka du avser i dina inlägg och kommentarer. Länk till http://pellebettan-livslycka.blogspot.com/2010/06/studentens-eftertanke.html#comments här ser alla vad som egentligen sagts utan censur.

Sofie

Där har du fel pappa. Ni har blockat mig på FB. Försökte nyss gå in på er sida via min fb men kunde inte hitta er. Men om jag går in via Nicklas FB så hittar jag er på en gång samt kan se allt ni skriver. Så nu har jag motbevisat den lögnen :D Ska du hitta på mer lögner nu?

2010-06-14 @ 08:30:52 | http://santasturn.bloggsida.se
Bettan

Lägg ner nu Sofie, sluta ljug på mig Bettan. Jag har aldrig bolockat någon, har aldrig haft en tanke på det, varför skulle jag överhuvudtaget göra det????? Men du hhar anledning till det, du lägger ju inte själv ut allas kommentarer...hmmm Det fatts kommnetarer i ditt inlägg: http://santasturn.bloggsida.se/diverse/berra som både vi och JF skrivt, ett exempel i raden

Häv din egen blokering, snacka inte skit

Monita

Ja jag har blockerat er. Har inte sagt nåt annat. Eftersom det är min blogg så avgör jag vad som är personliga påhopp eller inte. I min bok är ett personligt påhopp om man skriver namn och ett påhopp. Vill ni inte spela efter mina regler så kan ni låta bli att kommentera, jag har full rätt att sätta vilka regler jag vill på min blogg inom lagens ramar. Jag ifrågasätter inte era regler på er blogg utan håller mig till dom. Personliga påhopp på andras bloggar kan jag inte stoppa eftersom dom själva sätter reglerna där. Anser dom att jag gör ett personligt påhopp i nån av mina kommentarer på deras blogg så accepterar jag att dom tar bort den om dom vill. Deras blogg, deras regler.

2010-06-14 @ 08:54:46
Monita (moderator)

Ok nu räcker det! Nuvarande diskussion har inget med mitt inlägg att göra så nu publiceras inga fler kommentarer från NÅGON om dom inte direkt relaterar till mitt inlägg ovan, d.v.s. handlar om huruvida Facebook har för mycket makt och om det är bra eller dåligt att Facebook har den makten. Håll er till ämnet människor!

2010-06-14 @ 09:01:53
Sofie

Jag ber om ursäkt för att diskussionen urartade, tyvärr blir det lätt så, men ska bättra mig :)

Jo jag tycker oxå det är skrämmande att FB verkar ha den makten. Kanske dags att konfrontera FB´s skapare ang det? Eller vad vet jag, det är svårt sånt där :S

2010-06-14 @ 09:28:58 | http://santasturn.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback