Fiskbullar med grönsakswok

Härlig smak av ingefära med lite sting från chilifrukten. God och billig vardagsmat, och framför allt...lättlagad och snabb! Receptet är ursprungligen hämtat ur Allt om Mat men jag har modifierat det lite.

 

 

Det här behövs till 2 port.


1 normalstor purjolök
1 paprika
ca 125g minimajs
ca 100g sockerärter
1 spansk peppar
1-2 tsk färskriven ingefära
olja
1 msk thailändsk fisksås
½ msk honung
ca 200g fiskbullar i buljong

 

Gör så här:


Ansa och strimla purjo och paprika. Dela minimajsen och sockerärterna. Strimla pepparfrukten. Hetta upp oljan i en wok och woka grönsakerna ca 3 min. Häll av buljongen från fiskbullarna och låt dem bli varma i woken tillsammans med grönsakerna. Blanda riven ingefära, honung och fisksås och häll i woken. Rör runt. Servera med kokt jasminris.

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback