Staaaan!

Har varit inne i stan idag och shoppat med älsklingen. Underbart väder så vi åt en mjukglass på torget när vi började bli lite less på allt shoppande. Så vad blev skörden då? Jo...tygblommor till vasen i sovrummet, ett tidningsställ som man hänger på väggen (nu kanske köksbordet håller sig fint ett tag), keps och scarf till sambon samt en röd pikétröja, två amningsbh:ar till mig (ett tips...börjar pojkvännen bli less efter en dag med shoppande, ta med honom in i provhytten när du provar bh:ar...det livar upp honom jag lovar ;-)), ett inlägg till kökslådan...ni vet ett sånt som man har besticken i...några frysburkar, en optisk mus till datorn...sen tror jag inte att det var något mer...

Gjorde chili con carne till middag som vi åt ute på balkongen...härligt!

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen...kanske ta ett avslappnande bad...



Semestern snart slut :-(

Vi är nu inne i sambons sista semestervecka...tråkigt...jag har gillat att ha honom hemma. Men vi får njuta så gott vi kan, det skulle ju bli finare väder nu i slutet av veckan iaf.

I söndags städade vi nere i källarförrådet, skönt att få lite ordning där och lite mer plats. Vi har även tagit itu med klädkammaren som man faktiskt kan gå in i nu. Det är otroligt vad man bara slänger in saker där som sen bara lägger sig på hög...måste sluta med det...

Igår var vi på bio och såg Harry Potter och Halvblodsprinsen. Filmen var jättebra, för er som inte har sett den eller läst boken ska jag inte förstöra nöjet men jag skyller iaf på gravidhormonerna att jag grät så tårarna rann på slutet.

Jag var också duktig igår och tvättade fönstrena i "röda rummet" och satte upp en ny gardin som jag har sytt själv. Visst blev det snyggt?

Och här kommer den utlovade bilden på vår fina spjälsäng...obäddad, men det lönar sig ju inte att bädda innan bebisen är här, då skulle bara katterna använda den som säng och håra ner allt. ;-)




Bebis och investeringar

Nu är jag 37 veckor gången, känner mig som en övergödd flodhäst. :-(

Babycenter 37 veckor

Vi har iaf investerat i en splitter ny spjälsäng och sängkläder och idag var vi på Jysk och beställde en ny byrå. Vi har insett att vi inte har plats för bebiskläder nånstans så en ny byrå är verkligen ett måste. Förhoppningsvis får vi hem den nästa vecka. Bilder på både säng och byrå kommer så fort som möjligt.

Sen har vi faktiskt köpt lite bebiskläder...det mesta i neutrala färger, men vi kunde inte låta bli att köpa en rosa och en blå body. Får se om det blir en stackars pojke som måste ha på sig en rosa body med katter på. ;-) En härlig stickad filt i bomull att ha i vagnen blev det också.




Sommar och sol?

I förrgår var sambon och jag med några kompisar till Tomtebo och spelade beachvolley...eller rättare sagt dom spelade och jag satt och tittade på. Jag känner mig lite för otymplig för att kunna spela bra...men jag bollade lite från början iaf. :-) Det var svinkallt i vattnet så det här var det närmaste bad jag kom.

Men man kan ju inte klaga på vädret iaf, det var både soligt och varmt. Det är mer än vad man kan säga om vår utflykt till Bettnäs i går. Solsken i stan men där ute såg det ut så här:

Inte så trevligt. Vi stannade där några timmar...återigen stod beachvolley på schemat...men sen gav vi upp och åkte tillbaka till stan...där solen sken så fint...

Idag har vi varit till MVC på kontroll. Allt såg bara bra ut. Jag är ju 36 veckor gången idag så här kommer lite info om hur bebisen kan ha det där inne:

Babycenter 36 veckor



Magbild

Dags för en ny magbild igen. Den första är från förra gången (14/6 v. 31+3) och den andra är från igår (12/7 v. 35+3).




Hemma igen

I onsdags kom vi hem. Vi åkte med mamma upp för hon ville komma och hälsa på. Hon åkte hem igen imorse. Det var kul att träffa alla igen, även om det inte blev så länge vi stannade. Nu är det slutrest för oss (eller mig iaf). Vi kommer väl att ta en tripp hem med bebisen till hösten, men det blir nog inte förrän i mitten/slutet av september.

På tal om bebisen så var jag 35 veckor gången igår, alltså gravid i 36:e veckan. Inte länge kvar nu. :-)

Babycenter 35 veckor



Semester!

Sambon gick på semester igår och själv har jag officiellt slutat som reklamutdelare nu. Ska bli skönt att få vila fram till förlossningen och att sambon är hemma lite mer. :-)

Imorgon åker jag hem till Kramfors och hälsar på svärmor, sen på måndag åker jag vidare till mamma. Sambon åkte redan idag för han skulle till sin pappa också. Vi kommer tillbaka på onsdag kväll.

Idag ska jag städa och göra det fint så det är trevligt att komma hem sen. Dessutom måste jag hålla mig sysselsatt så jag inte saknar älsklingen för mycket.

Ni får ha en bra helg och vecka allihopa!



Bebis

Jag är nu 34 veckor gången och det här händer i magen den här veckan:

Babycenter 34 veckor

Idag var vi till barnmorskan för en kontroll. Hon går på semester nu så dom två nästa kontrollerna kommer vi att få göra hos hennes kollega. Lite trist eftersom man har vant sig vid henne nu, men det ska nog gå bra. Allt såg bra ut iaf och bebisen har faktiskt vänt sig rätt, med huvudet nedåt. :-) Hoppas bara den inte får för sig att vända sig igen...



Jobbig natt

Vaknade av ett mullrande strax efter 2 inatt. Sen åskade det och spöregnade ett tag där mellan 2 och 3. Inte så lätt att sova när åskan gör så att fönsterrutorna skallrar. :-( Därför är jag lite trött idag, känner mig rätt hängig faktiskt.

Imorgon ska vi på MVC igen, jag hoppas att bebisen har lagt sig med huvudet neråt nu, det känns iaf som så för det sparkar mest uppåt nuförtiden. Men vi får väl se...