Shopping!

Idag har jag haft en härlig shoppingdag tillsammans med svägerskan...UTAN barn! Kommer inte ihåg när jag var helt barnfri senast, kanske i somras när jag gick till frissan? Skönt var det iaf. Jag lyckades hitta ett par jeggings, två stickade tröjor, ett par strumpbyxor och ett par knästrumpor i ull till mig själv. Till barnen blev det två set med klänning/tunika + leggings till Vida, en långärmad stickad klänning och två nattlinnen till Selina. Dessutom köpte jag två dunkuddar till mig och maken. :-)
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och sticka lite innan jag somnar. Natti!
 
 



Nya luckor!

Imorgon bitti ska det monteras nya skåpluckor i köket...som jag har längtat! Sen är det bara väggarna som ska målas och sen är köket klart. Yay! Förhoppningsvis är lägenheten färdigrenoverad innan november är slut. :-)
 
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen...känns att man har varit på språng hela dan.
 
Förresten! Jag fick min försenade födelsedagspresent av maken idag...en glassmaskin! Ska testa den imorgon...yum yum...
 
 



Långkok...

Idag testar jag ett recept på långkokta revbenspjäll som jag hittat hos Kryddburken. Det luktar ljuvligt i hela lägenheten, längtar till man får smaka. :-)
 
Svågern är här över helgen så Selina har nån annan att plåga med alla lekar...hehe...njuter av att ta det lite lugnt. :-D
 
Ha en fortsatt trevlig lördag!
 
 



Vidas fuskpolo

Klar, tvättad och använd för första gången. Är riktigt nöjd med resultatet. :-)
 
 
 



Grattis! Lilltösen 9 månader idag!




Golvläggare

Imorgon ska golvmattorna bytas ut i alla tre sovrummen. Kul men jobbigt. Vi har flyttat ut alla möbler utom sängarna, dom får vi ta imorgon bitti innan maken åker på jobbet.
 
 



Tävla om en underbar sjal!

Rät & Avig lottar ut en underbar, handstickad sjal. Ååh vad jag vill vinna en sån! Håller tummarna allt jag kan. :-)
 
 
 



Tråkväder!

Gud så less jag är på regnrusk! :-( En härlig solig höstdag står högt på önskelistan just nu, det skulle verkligen väcka livsandarna.
 
Idag blir det en tripp till bibblan och förhoppningsvis lite städning. Har fortfarande några flyttlådor som måste packas upp...
 
 



Busy lördag...

Selina och jag har bakat bullar idag...mums!
 

Halsvärmaren/fuskpolon till Vida växer.
 
 
Mina sockar växer också sakta med säkert...bara några få varv kvar till hälen nu.
 
 
Två hemlisar har jag också på gång. :-)
 
 
Ha en bra helg allihopa!
 
 



Pust!

Är helt slut! En hel dag med barnen helt utan avlösning...nu är dom i säng iaf och maken kommer förhoppningsvis hem om nån timme. Nu blir det stickning och läsning för hela slanten resten av kvällen. :-)
 
 



Kanelbullar?

Idag är det ju kanelbullens dag...blir det några kanelbullar då? Nja, jag vet inte...får se om jag orkar baka några...men det skulle ju vara gott. :-)
 
Det regnar lite ute, men jag måste en sväng till affärn i alla fall, åtminstone till "lill-coop" för att köpa mjöl och kakao (tänkte baka chokladkakor med dottern), men kanske...kanske om det slutar regna att jag tar helghandlingen på "stor-coop" istället så jag slipper gå imorgon.
 
Nu ska jag börja sticka på brorsans present...jag har skjutit upp det alldeles för länge nu.
 
 



Gulligt värre!

 



Orka?

Ska man orka dammsuga idag tro? Blir dock inte förrän efter lunch för det kommer en karl med några nya dörrar innan dess. Disken ska också tas itu med, plus att jag skulle behöva baka lite matbröd. Nåja, får se hur mycket jag orkar med. :-)
 
En tripp till Ohlssons tyger skulle också vara bra, måste hitta en snygg vaxduk till köksbordet. Jag tänkte försöka med en textilvaxduk den här gången för dom vanliga vaxdukarna blir så buckliga, man kan inte ens ha varma mattallrikar på dom utan att dom bucklar sig. :-(
 
Snart är det dags att gå med Selina på förskolan, vi vaknade tydligen tidigt imorse för så här mycket tid brukar vi aldrig ha. :-)
 
Ha en bra dag!
 
 



Fotografering och framsteg

Idag fick Selina börja en halvtimme tidigare på förskolan, dom ska nämligen fotografera sig idag. :-) Otroligt nog klarade vi oss utan bråk imorse så det var en ovanligt smidig morgon.
 
Vida har verkligen blivit duktig på att åla nu och när hon är på en matta försöker hon faktiskt krypa på alla fyra, men det slutar alltid med att hon lägger sig ner och ålar istället. Vid matbordet brukar hon plocka upp smulor och matbitar med tummen och pekfingret (pincettgreppet), föra dom till munnen och smacka nöjt. :-) Igår gav jag henne en bit pannkaka som hon plockade upp och försökte stoppa i munnen, men hon har inte riktigt förstått än att man måste släppa maten för att kunna äta den. ;-P Söt är hon i alla fall.
 
Jag roade mig med att ta kort vid kvällsmaten igår.
 
 
 



Gaaaah!

Sitter och försöker titta på Project Runway Sverige, men det är svårt att koncentrera sig när båda barnen vägrar sova. Känns som det kommer bli en lååång kväll. :-(
 
Ser fram emot att börja läsa Eclipse, tredje boken i Twilight Saga ikväll. Det var några år sen jag sist läste böckerna så jag njuter i fulla drag. :-)