3 månader!

Kan inte fatta att Selina redan är 3 månader gammal. För det första känns det som om tiden har gått så fort, men det känns också som om hon alltid har funnits här. Skulle lägga in en bild här men hon sitter i mitt knä och kinkar så det får bli nån annan gång.



10 år!

Idag firar jag och sambon 10-årsjubileum! Gud vad tiden går fort...




Helt underbart!

I förmiddags då jag bytte blöja på Selina fick jag höra hennes allra första jollrande skratt! :-D Tidigare har det bara varit leenden och tysta skratt men nu skrattade hon så det hördes...jag svävar på moln just nu...sååå underbart. Nu återstår bara att se om jag lyckas få henne att göra det igen när sambon kommer hem.

Mmmm...bitring...




Fåtöljen är färdig!

Så här fin blev den...först en förebild sen en efterbild.


Så här fint var det i lördags morse. Det hade snöat lite under natten.

Jag har köpt en väggdekoration på Coop som jag har klistrat upp på väggen bakom soffan i vardagsrummet. Har inte lyckats hitta nån tavla dit så jag löste det så här istället.

Så här fin var Selina på sin pappas födelsedag.

Och så ett dagsfärskt foto på vår lilla ängel. :-)



Besök

Fick besök av en "arbetskamrat" idag. Jag vikarierade för henne på Forslundabiblioteket i vintras. Jag hade satt på Selina så fina kläder...en röd body, röda strumpbyxor och en svart klänning. 5 minuter innan besöket anländer bajsar hon ner sig...totalt! Bajs ner på benen och upp på ryggen...det var bara att byta kläder. Nåja, hon kan ju inte rå för det direkt även om jag blir lite putt när jag har ävlats helt i onödan.

Sambon är sjuk...har feber och hosta. Hoppas han inte smittar ner oss två för jag har inte tid att vara sjuk.



Lördag

Vi har precis kommit hem från en härlig långpromenad. Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dan, känner faktiskt för att städa...

Igår köpte jag några ljus till vardagsrummet för att höja mysfaktorn lite nu när kvällarna är så mörka.

Så här fin blev Selina i den söta stickade klänningen jag köpte till henne på H&M. :-) Fast med tanke på hur kort den är känns det mer som en tunika.




Lite bilder igen :-)

Vi har köpt en ny klöspelare till katterna. Det verkar iaf som om dom gillar den. Sen håller jag på att bli galen på Snuttis...hon löper igen och har väckt mig två gånger i natt med sina skrik. Som tur var väckte hon inte Selina.

Här kommer lite nytagna bilder på Selina. Jag lyckades till och med få en bild där hon skrattar...inte det lättaste direkt.




Recept

Nu har jag lagt ut två nya recept under Rätter med fågel. Hoppas ni gillar dom. :-D



Härlig dag

Idag har det varit underbart väder så vi passade självklart på att ta en långpromenad. Vi gick till Mariedal och tittade i möbelaffärer, var in på Djurmagazinet och valde ut en ny klöspelare till katterna (svindyr men det är dom värda), köpte dyrt godis på Godishuset (måste ju unna sig ibland) och bara njöt av vädret. :-)

Imorgon ska det spöregna och vara blåsigt så vi stannar nog inne. Får väl hitta på nåt roligt att göra...



Bilder från helgen

Nu har jag äntligen fått tid till att fixa lite bilder från helgen. (Selina sitter så sött i babysittern just nu) :-) Ni får ursäkta den dåliga kvalitén på vissa av bilderna, dom är tagna med en mobilkamera.

I torsdags kom vi till Selinas farmor. Tyvärr har jag inga bilder därifrån förutom den här på Selina...vet inte varför vi inte tog några bilder...här sover hon iaf i farbror Anders säng.

Sen på fredan åkte vi till Selinas farfar där hon även fick träffa sin gammelfarmor och vi passade på att ta det här kortet på fyra generationer.

Det här kortet är på Kristers pappas katt. Han är så ful att han är söt. ;-)

Hemma hos min mamma så tog vi självklart en svamptur. Selina fick åka i sin bärsele och hon sov hela tiden. Här kommer lite bilder...

Svampen är rödgul trumpetsvamp och vi hittade massor! Katten är mammas katt Mirre. Han följde med oss hela tiden i skogen. Här har han stannat för en vätskepaus vid en liten bäck. Den fina utsikten ser man på vägen upp på berget ovanför mammas hus.

Så här söt är man när man är påbyltad och sitter i sin bilbarnstol.

Mamma hade en liten kattunge hemma som snart ska flytta till min moster. Här leker hon i Selinas blöjpaket. :-D

Och slutligen, här är Selina med sin mormor och sin gammelmormor.

Puh...många bilder blir det...



Oj oj oj

Nu har jag varit lat! Skulle ju lägga ut lite bilder från vår helg hemma med familjen men har inte haft varken ork eller tid. Jag lovar och svär att jag ska göra det imorgon.

Idag har jag varit på stan och handlat en massa söta kläder till Selina. Hon var så snäll och sov hela tiden. :-) Nåt bra måste jag ju ha gjort i mitt liv för att förtjäna en sån snäll liten dotter...men man kanske inte ska säga nåt...hon blir väl en hemsk tonåring istället. ;-)