Earth Hour

Släck ljuset mellan 20.30-21.30 ikväll och delta i Earth Hour!





Nyinspelat

Så här glad blir man när mamma tar upp en på morgonen. :D


Prata kan man ju också...






Måndag...suck!

Jag hatar måndagar av den enkla anledningen att maken spelar innebandy efter jobbet så han brukar inte komma hem förrän vid halv sju(!). Vid den tiden är jag i upplösningstillstånd efter att ha varit hemma med barnen hela dagen utan den välbehövliga avlösningen jag får när han kommer hem i normal tid. Let's face it...jag skulle ALDRIG klara av att vara ensamstående mamma, förstår inte hur dom orkar och hur dom klarar av att behålla förståndet.

Nåja...nu står dottern och studsar bredvid mig och vill att vi ska titta på Fåret Shaun. Får väl göra henne till viljes för snart vaknar minstingen och vill ha uppmärksamhet.




Spelkväll och myyys...

Igår hade vi spelkväll med Troll i Skäggskogen, som kvällens kock bjöd jag på chili con carne...mums!

Hann med lite mys med mina döttrar också.


Ha en trevlig söndag!





Naaaaawwww... :)




Selinas sockar

Har glömt att lägga ut bilder på dom färdiga sockarna.

 




Mina första sockar!

Då har jag snart stickat färdigt mina allra första sockar. Det är ett par i Selinas storlek och jag stickar båda på en gång på en lång rundsticka från tån och upp enligt tekniken som lärs ut i boken "Toe-up 2-at-a-time socks" av Melissa Morgan-Oakes. Rolig stickning...näst på tur är ett par raggsockor till maken. :)





Stackars liten

Selina har legat däckad på våran säng sen före middagen. Hon har blåsor i munnen som gör ont så hon är grinig och hängig. Hoppas hon inte tänker vara vaken hela natten nu bara. Ska in på apoteket imorgon och se om dom har något som kan lindra.




Ute i solen!

Igår gick vi ut hela familjen. Selina provade på att åka skridskor för första gången och sen åkte vi pulka! :D

 

 

 

 

Sen måste ju Vida få vara med på ett hörn också. Jag försökte förgäves få ett leende att fastna på bild, fick nåt halvers iaf...

 

 




Shopping!

Igår var jag och Vida på stan medan Selina var på dagis. Första riktiga shoppingrundan för mig sen före jul :)

Vad köpte jag då? Jo...en vår/höst-jacka, en kjol, ett par byxor, leggings och strumpbyxor, 2 amningsbh:ar, en långärmad topp och en t-shirt, samt tre söta gröna ljuslyktor på Indiska. Ahhh...dyrt blev det, men man måste väl få unna sig ibland? :)

Idag ska maken hämta Selina på dagis så jag kan bara sitta hemma och lata mig. Nu är det dags för lunch och lite stickning, får se hur länge Vida sover...




Livstecken...

En handläggare ringde från försäkringskassan imorse och bad om ursäkt för att inget har hänt med mitt ärende...tydligen fallit mellan stolarna. Men nu kommer pengarna snart. :)

Imorse var Selina och jag med Vida till bvc. Hon väger 4775 g och är 56,5 cm lång. Hon charmade sköterskan med en rad leenden också...gullunge där. :)

Nu ligger Vida i sängen och gnyr och gnäller så jag måste väl ta upp henne. Sen blir det dammsugning.




Väntar...

Fortfarande inga pengar från försäkringskassan...tydligen svarar dom inte på mejl heller för jag har väntat över en vecka på svar nu...DÅLIGT! Blir väl till att ringa dit nästa vecka om inget har hänt innan dess. :-(

Idag ska jag ta med ungarna på "stora affärn" för lite helghandling...tur att man har sparade pengar att leva på. Det är svinhalt ute och blåser rejält så vi får ta det försiktigt.

Imorgon ska vi ha spelkväll här hemma så det blir fullt med folk hela dan. Plus att min syster kommer förbi...förhoppningsvis...ska bli kul att träffa henne, det var ju ett tag sen. :-)

Nu ska jag gå och sätta på mig ansiktet...hehe... ;)