Bokat och klart!

Då var flyg och hotell bokat till våran 2 år försenade bröllopsresa. Vi ska åka på en "kulturresa" till huvudstaden så vi har bokat hotell via Stockholmpaketet, då ingår inträde till de flesta muséer och gratis lokaltrafik. :-)
 
Första veckan i juli bär det av och vi ska bo på First Hotel Reisen som ligger i Gamla stan. Vi blir borta måndag till torsdag och som tur är har mamma tid att vara barnvakt. :-) Det ska bli härligt att bara vara vi två för en gångs skull. Vi har inte åkt iväg någonstans ensamma sen Selina kom för snart 4 år sedan. Nu återstår ju bara att bestämma vilka muséer vi vill besöka...har ni några tips?
 
 Kommentarer
Sandra

Har bara varit på ett museum där på senare år och det var Hallwylska Palatset. (Eller hur det stavas) Himla trevligt ställe med en urskön guide som jag varmt rekommenderar. Tom Fredrik som INTE gillar museum tyckte det var intressant. Ha så mysigt!!

Svar: Intressant, det har jag aldrig hört talas om. :-)
Monita

2013-06-05 @ 23:32:02
Mum

Naturhistoriska muséet

Svar: Jo det är ju ett måste! Tänkte gå på Cosmonova också när vi ändå är där.
Monita

2013-06-06 @ 16:13:00
Gun Nyström

Hallwylska, vet ej stavning heller, där har jag varit, intressant och otroligt va en människa kan spara på under sin livstid. Ha det så bra i Stockholm.

2013-06-10 @ 14:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback