Avgrävda kablar och separationsångest

Igår var vi utan både internet och telefon i stort sett hela dagen. En kabel hade grävts av mellan Nordmaling och Ö-vik så både internet och hemtelefonen var död, plus att det var allvarliga störningar i mobiltrafiken också. Men nu funkar allt igen som tur är. Man tänker inte så mycket på hur beroende man är av internet förrän det inte funkar. Det är stressande att vara utan internet när man inte har valt det själv.

Selina har börjat sätta sig upp själv i spjälsängen nu, vilket gör det svårt att få henne att sova. Man måste med jämna mellanrum gå in och lägga ner henne igen för annars somnar hon aldrig. Hon bara sätter sig på knä i fotändan av sängen och håller i spjälorna...det ser ut som om vi har burat i henne.


Vi tror hon har en släng av separationsångest också för hon gråter och skriker så mycket nu när man lägger henne i sängen. Igår kväll fick vi henne inte att sova förrän jag la mig på sängen och ammade henne. Då slocknade hon på en gång. Alldeles nyss krävdes det att sambon låg tillsammans med henne på sängen och höll om henne för att hon skulle somna. Hon är nog lite närhetstörstande just nu vår lilla jänta.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback