Inget tvivel alls längre!

Det är intressant när man ser en människas rätta färger och inte längre behöver tveka om hur det ligger till. När man själv råkar ut för vad andra tidigare berättat så vet man med säkerhet att dom hade rätt hela tiden. Tack för att du visade ditt rätta jag även för mig så att jag fick den bekräftelse jag behövde att jag valt rätt väg. :-)



Kommentarer
Sofie

Hmm tro om det kan vara den person jag tänker på som du menar? Jag e 100 % säker på att det är det ;)

Men jag håller med. Äntligen känns det som att jag har fått rätt mot den personen :)

2010-02-12 @ 12:58:37 | http://santasturn.bloggsida.se
pappa

Krypiskt skrivet men jag kan ju tänka mig att det är om mig det handlar eftersom din syster var så snabb att hänga på. Tyvärr så skev du det här innan jag visade på motsatsen i vår blogg: http://pellebettan-livslycka.blogspot.com/2010/02/tagit-bort-bloggar.html de som är intresserade kan ju gå dit och titta. Ta reda på lite, ring runt och fråga berörda så får även du en helhetsbild av vad som skett. Hoppas du tar in den här kommentaren för du skrev ju att din blogg var öppen för kommentarer, upp till bevis. Annars ligger den på vår blogg så den finns sparad. Och du Sofie, du kommer aldrig att få rätt, inte så länge du ljuger om andra människor, tyvärr.

Monita

Jag varken dementerar eller bekräftar din eller syrrans gissningar om vem detta handlar om.



Jag har förklarat allt på sidan som pappa nämner så gå gärna in och läs min kommentar där. Vi har tydligen lite olika syn på vad man ska göra med gamla grejer som inte används längre, jag slänger medan pappa verkar samla dom på hög.

2010-02-13 @ 23:58:55
Monita

Sen varför skulle jag inte publicera kommentaren? Jag vet inte varför jag förtjänar din misstro, jag har inte låtit bli att publicera en enda kommentar i bloggen. Det enda som inte publiceras är spam och kommentarer med personliga påhopp i och om jag får in nån sån kommentar så kommer jag att lägga ut en egen kommentar där jag berättar att en kommentar har nekats publicering och varför, den som skickade kommentaren kan då välja att skicka in en ny kommentar och följa reglerna den gången, eller låta bli och istället gå och tracka någon annan stackars bloggare som bara försöker visa släkt och vänner som bor långt borta hur livet flyter på.

2010-02-14 @ 00:05:56
Monita

...men du ska veta att du låg hemskt nära gränsen eftersom du kallar min syster för lögnare...

2010-02-14 @ 00:17:39
Pappa

OM du kan bevisa att Sofie talar sanning och alla andra ljuger på henne, så var så god. Både Peter och Jenny har skrivit kommentarer på Sofie's blogg: http://santasturn.bloggsida.se/diverse/betydde-var-vanskap-inte-mer-an-sa men den är ju stängd vilket bara visar på att hon inte vill att sanningen ska komma fram öppet. Sen finns deras kommentarer på vår blogg: http://pellebettan-livslycka.blogspot.com/2010/01/barns-rattigheter.html bara att läsa så får du lite att fundera på. Sen Monita så har du faktiskt själv erkänt i ett mail till mig att du tagit bort mina kommentarer. De föll väl inte in i dina syften så bäst att ta bort. Fakta Monita, bara fakta. Kalla inte mig lögnare, jag kollar upp saker innan jag öppnar munnen och jag skulle aldrig stödja en lögn som du gör, du vet att det är lögner dessutom och det gör att det är ännu värre, du borde skämmas.....//Pappa

Maja Karlsson

Hej. Hoppas ni har det bra trots allt. Jag kan inte låta bli att tycka synd om er. Men man kan ju inte vara alla till lags. Vi här i södra delen av detta avlånga land ja du vet vad vi står. Kram Maja och Inge hälsa din mamma och Selina

från oss-

2010-02-14 @ 20:28:07
Monita

varför måste jag bevisa för dig att S talar sanning. Det räcker ju med att jag själv vet det. Till skillnad från dig så bryr jag mig inte i vad andra tycker. det står ju ord mot ord, varken Peter eller Jenny har mer bevis för sin sak än vad S har så varför skulle jag tro mer på dom än på henne?



Som sagt, jag tog bort hela bloggen. har jag tagit bort kommentarer så är det väl pga av det uppenbara, att det var personliga påhopp i dom. Och det måste ju ha varit i den FÖRRA bloggen ändå så det är inte relevant för vår nuvarande diskussion eftersom det hände för 2 år sedan. Ni som vill läsa varför kan titta in på pappas blogg http://pellebettan-livslycka.blogspot.com/2010/02/tagit-bort-bloggar.html jag ska förklara där.

2010-02-15 @ 07:42:02
Michelin

Hej! Jag är nu här på besök efter din hänvisning hos Pelle o Bettans blogg. Jag har förklarat mig där och jag hoppas verkligen att allt löser sig för alla parter till det bästa. Vi har bara varandra under en kort period i livet och det ska vi vara rädda om!

Hälsningar Michelin

2010-02-16 @ 01:27:23 | http://michelin53..blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback