Ny vecka

Början på ännu en ny vecka. Tiden går så fort nuförtiden, i och för sig så är det ju något positivt nu på våren för då kommer ju sommaren snabbare. Vi har faktiskt barmark på sina ställen nu, men fortfarande är det mycket snö kvar.

I helgen var Anders här (sambons bror) och även hans tjej. Vi hade riktigt kul och Selina tyckte Anders var jätterolig. Han har så bra hand med barn den "pojken". :-)

Nu händer det inte så mycket framöver förrns sista april. Då åker vi hemöver och hälsar på alla som välkomnar oss. Det blir majbrasa i Mo hos mum som vanligt, börjar faktiskt bli tradition. Sen hur resten av helgen kommer att te sig vet vi inte än. Det blir iaf en tur till mormor och Kristers föräldrar. Vi kommer ju kunna stanna längre än vanligt i år för Krister ska börja ta ut pappaledighet måndagar och tisdagar nu fram till årsskiftet, så vi kommer stanna ända till tisdagen.

Jag ser fram emot det jättemycket, även om det känns lite nytt att resa med ett barn som inte längre ammas heltid, nu måste man ju tänka på mat till henne också, men det ska nog gå bra.

Nu ska jag ge Selina frukost, hon brukar äta en leverpastejmacka med utspädd apelsinjuice till. Ska passa på att äta lite själv också.

Förresten! Selinas andra tand tittade fram i fredags så nu har båda framtänderna där nere kommit upp. :-D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback