Lat?...Jag???

Återigen en slappardag. Sambon tycker nog jag är extremt lat...men jag ska iaf gå ut med soporna, pallra mig iväg till bibblan och ta och panta lite flaskor när jag ändå är vid affärn. Så lite kommer jag ju ha gjort iaf.

Jag gjorde desto mer igår. Jag var hos optikern och hämtade ut mina glasögon, sen gick jag i en himla massa affärer i jakt på en bikini...inte lätt att hitta en som passar nu när magen är stor. Det blev den här iaf...från Lindex (bilden är tagen från Lindex hemsida). Köpte även tre par "tanttrosor"...ni vet såna här stora höga trosor. Jag lät bekvämlighet gå före sexighet den här gången...måste ju ha nåt som passar till magen. :-)

Brorsan med rumskompis var här på middag igår. Jag bjöd på majssoppa med varma mackor och sen syrlig citruskaka till efterrätt. Det var mycket uppskattat.

Sen blev jag lite putt över att Desperate Housewives utgick igår p.g.a. hockey(!). Varför är det alltid "tjejprogram" som får flytta på sig när det ska sändas sport??? Det är inte ofta man ser nåt riktigt grabbigt program som måste flytta på sig...det kan ju inte direkt vara tjejer som planerar programtablån för då skulle nåt sånt här aldrig hända.

Nåja...hoppas Grey's Anatomy sänds ikväll iaf...känner att jag behöver min dos av serier om jag inte ska surna till ordentligt.

På fredag åker vi neröver till syrran i Vänersborg. Ska bli kul för jag har inte träffat henne sen i somras (du borde flytta närmare tycker jag...typ Umeå :-D). Ska även bli kul att träffa syskonbarnen igen...dom har säkert vuxit jättemycket. Vi ska åka på ett äventyrsbad en av dagarna iaf så vi kan leka av oss ordentligt...sambon ser extra mycket fram emot det. ;-)

Nej nu är det lika bra att jag gör något...kan ju inte sitta här hela dan...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback