Arg!

Varför finns det människor som inte kan acceptera individen och dennes rätt att ha avvikande åsikter? Varför måste man endera ha rätt eller fel? Är det inte bättre att kunna acceptera våra olikheter och se det som något positivt? Är det inte bättre att istället för att se folks åsikter som rätt eller fel se dem som olikheter som berikar vårt samhälle och som något som bör uppmuntras?

Trångsynthet och respektlöshet gentemot individens rätt till sina egna åsikter och tankar är en av människans fulaste egenskaper (maktbegär är dock en stark kandidat till förstaplatsen också). En stor kram till alla er som värnar om åsiktsfrihet och acceptans av olikheter!



Kommentarer
Larissa

Hej Hej!
jag tänkte bara skriva och fråga hur det var :) Hoppas allt är bra, med mig är det de iaf. Fin blogg, tänkte också säga att jag ska bli faster. Jimmy ska bli pappa nu i början av juni :)

2008-05-11 @ 22:05:33 | http://larissaoikari.blogg.se
Larissa

Även en till sak, jag ser att du har din blogg genom blogg.se jag brukar hålla på mycket med bloggdesign, men hur har du fixat din design? den är ju helcool :)

2008-05-11 @ 22:06:51 | http://larissaoikari.blogg.se
Sofie

Hej Syrran!
Så fort jag hade läst din blogg så kollade jag mailen, och visst fanns det ett mail där :) jag fattar inte varför han fortsätter att älta allt.. finns det inget slut i honom? sen det där om att han berömmer mig.. det har han inte gjort sen jag var typ 10.

2008-05-11 @ 22:18:46 | http://web.comhem.se/~u76742643/
Larissa

jaha, okej :) css? vad är det för något?

2008-05-11 @ 22:44:56 | http://larissaoikari.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback